Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doris Pinčić

Doris Pinčić: Ne jedem brzu hranu, uživam u ribi i vježbam jogu

'pincic04_nnn_sce_310512'
''
01.06.2012.
u 12:00

Junakinju "Larina izbora" oduševio je tretman crnim pijeskom i aromatičnim uljima za prevenciju celulita

Kao što u sapunici "Larin zbor" glumi uzornu junakinju, Doris Pinčić i u stvarnom je životu osoba na koju se svatko može ugledati. Vrući dani su tu, a 23-godišnja Zadranka otkrila je da nije kampanjka kada je riječ o pripremama za ljeto.

Sama priprema ribu

– Vježbam cijelu godinu, i to uglavnom sama. Najviše uživam u jogi i vožnji biciklom. Uvijek se nastojim što više kretati – kaže Doris. Još je dovoljno mlada pa je, dodaje, ne muče celulit i gruba koža, a tome pridonose i njezine zdrave prehrambene navike.

– Pizza i čokolada moj su vrh nezdrave hrane! Brzu hranu nikad nisam voljela, a izbjegavam i bijelo brašno. Osamdeset posto moje prehrane čini voće, povrće i riba, koju si volim sama pripremiti – kaže. Priznaje da živi "sto na sat" zbog čega je svjesna da će joj se s godinama kilogrami i narančina kora lakše primati, a koža postati osjetljivija. Stoga je odlučna u tome da uvijek pronađe vremena za sebe i posveti se njezi tijela. Nakon završetka snimanja "Larina izbora" zasluženi odmor potražila je u Falkensteiner hotelu & spa Iadera resortu Punta Skala u blizini Zadra.

Ondje se prepustila čarobnim ritualima njege tijela, a posebno su je oduševili tretmani eteričnim uljima mediteranskih biljaka i minerala iz mora. Iako joj anti-age tretmani još ne trebaju, iskušala je piling crnim pijeskom i aromatičnim uljima za poboljšanje tonusa kože i prevenciju celulita po recepturi Anne Semonin. Ritual ljepote završila je opuštajućom masažom tijela.

Ključne riječi

Komentara 5

ZE
zeljkonl1
12:37 01.06.2012.

i pametna je....Zna da ako hoces Srbina,moras biti u top kondiciji,inace od snova nema nista...

PE
Pegaz
12:43 01.06.2012.

Šta, ne stigneš je uloviti? :))

LA
lacković
12:59 01.06.2012.

"Nakon završetka snimanja "Larina izbora" zasluženi odmor potražila je u Falkensteiner hotelu & spa Iadera resortu Punta Skala u blizini Zadra. Ondje se prepustila čarobnim ritualima njege tijela..." bla bla... mogli ste navesti da je ovo plaćeni članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije