Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila javnost

Doris Dragović u Beogradu: Jedni čekaju u redu da je vide, drugi zovu na bojkot koncerta

doris dragović
Foto: Tino Juric/PIXSELL
01.02.2014.
u 09:30

- Već sam se srela s Vesnom Zmijanac kada sam gostovala u “Am G šou”. Naravno da bih se željela vidjeti sa svim dragim kolegama i znancima, ali potpuno razumijem obaveze ovog poziva koje nas rasipaju svuda po svijetu, a naročito u specifične dane kao što je Dan zaljubljenih. Voljela bih se vidjeti s Brenom, jer usprkos našim telefoniranjima - nije to to - izjavila je Doris.

Ni Severinina borba za skrbništvo nad sinom Aleksandrom ni bilo kakve spletke brojnih regionalnih zvijezda posljednjih tjedana nisu uspjeli skinuti jednu temu s naslovnica srpskih novina - Doris Dragović i koncert koji će za Valentinovo održati u beogradskoj Kombank areni. Dok jedni željno iščekuju povratak Splićanke pred srpsku publiku, drugi pak podsjećaju na njezino obećanje da ondje nikada neće pjevati i iz naftalina vade sve njezine izjave otprije 20 godina. Doris ipak revno promovira nastupe te nakon Beograda najavljuje gostovanje u Novom Sadu, na Dan žena, 8. ožujka.

Da je u Srbiji vole, nema sumnje. Gostuje u svim vodećim TV emisijama, zaustavljaju je na hodnicima, mole za autogram, zajedničku fotografiju. Učinio je to u ponedjeljak čak i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Čim je ugledao svoju omiljenu pjevačicu, Dodik je zamolio da se njezin intervju prekine kako bi se upoznao s njom i dao joj nekoliko komplimenata. Kako piše Blic, Doris Dragović nije krila zadovoljstvo zbog toga te je nakon poziranja fotoreporterima porazgovarala s Dodikom.

Oglušuje se na negativno

Još jedan veliki medijski proboj napravila je nastupivši u jednom od najgledanijih showova, regionalnom “X Factoru” u kojem je otpjevala pjesmu “Marija Magdalena”. Publika je njezinu pjesmu nagradila ovacijama, a ispred pozornice brojni su je obožavatelji htjeli upoznati.

Ipak, postoji i ona druga strana medalje, to su oni koji nisu zaboravili njezine davne izjave kako nikada neće zapjevati u Srbiji. Javljaju se u komentarima članaka, ali i javno, a neke javne osobe svoj stav izražavaju i preko društvenih mreža. Pozivaju na bojkot njezinih koncerata. Doris se na te reakcije oglušuje. Na pitanja novinara što poručuje onima koji je ne žele u Srbiji kaže da za takve reakcije nije ni čula. Do koncerta u Areni još je 10 dana, a karata za sva mjesta, doznajemo, još ima. O tome zašto je pristala na koncert rekla je: – Moji domaćini iz Kombank arene vrhunski su profesionalci. Iza njih je niz uspješnih koncerata domaćih i svjetskih zvijezda, što me fasciniralo kad sam pročitala njihovu monografiju koju sam dobila na poklon kada su me došli posjetiti u Splitu. Stoga sam njihov poziv doživjela ne samo kao priliku, nego i kao čast. Ali, prije svega, bila je tu velika želja i mnogo poziva od publike da održim koncert u Beogradu. Budući su oni jedino mjerilo za moj trud i rad, kroz poziv organizatora iz Kombank arene čini mi se da se sve poklopilo - izjavila je za srpski Story Doris.

Napomenula je da se ona proteklih godina nije povukla sa scene, nego samo iz medija.

- Nevjerojatna je ta “optička varka” zvana mediji. Nigdje se nisam povukla, radim sve vrijeme razne divne i inspirativne stvari, ničemu se nisam posvetila čemu nisam i inače pripadala. Ono što se promijenilo bilo je moje odmicanje od medija. Drugo što se apsolutno promijenilo jesu moje godine kojih sam dosad nabrojala dovoljno da su i sve slike puno jasnije, i to me veseli. S 53, naime, sve su moje bitke iza mene, ono što ostaje ljepota je iskustva koja mi omogućava da se u potpunosti posvetim umjetnosti, kreaciji, pjesmi samoj - rekla je u jednom intervjuu probivši medijsku blokadu, ali samo na srpskom tržištu.

Želi susresti Brenu

Osim što razgovara s medijima, Doris je posjetila i neke stare prijatelje.

- Već sam se srela s Vesnom Zmijanac kada sam gostovala u “Am G šou”. Naravno da bih se željela vidjeti sa svim dragim kolegama i znancima, ali potpuno razumijem obaveze ovog poziva koje nas rasipaju svuda po svijetu, a naročito u specifične dane kao što je Dan zaljubljenih. Voljela bih se vidjeti s Brenom, jer usprkos našim telefoniranjima - nije to to - izjavila je Doris.

Ključne riječi

Komentara 75

Avatar humbaba
humbaba
09:51 01.02.2014.

jel vesna zmijanac pjevala u vukovaru kad je vukovar pao?

Avatar Feniks
Feniks
09:51 01.02.2014.

Srela se s Vesnom Zmijanac koja je s tenka pjevala cetnicima nakon pada Vukovara. Zalosno i za svaku osudu.

Avatar puky
puky
09:53 01.02.2014.

... kapa dolje srbijancima ako su se zbog ove pjevaljke podijelili ... nemaju težih briga no hoće ili ne ići na koncert "kraljice Torcide" hi hi hi ... ako se zbog ičega Torcida treba stidjeti to su kraljice koje su su birali - doris i seve ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije