Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportski savjet

Donna Vekić našla se u problemu pa zatražila savjet od Blanke Vlašić, odmah joj je odgovorila

Donna Vekić
Foto: instagram.com/donnavekic
1/14
10.01.2024.
u 20:15

25. tenisačica svijeta po WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak 8. siječnja, na svom je Instagramu pokazala kako pokušava preskočiti sanduk u teretani

Tenisačica Donna Vekić (27), 25. tenisačica svijeta po WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak 8. siječnja, na svom je Instagramu pokazala kako pokušava preskočiti sanduk u teretani. No, kako joj nikako nije to polazilo za rukom, odlučila je potražiti savjet od naše najbolje atletičarke, Blanke Vlašić (40).

- Blanka, daj neki savjet - napisala je Donna uz video, a Blanka joj je odmah odgovorila na njega i napisala: - Kratak ti je zalet, Donna. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Blanka je još 19. veljače 2021. godine objavila završetak svoje karijere, a 23. svibnja 2022. godine udala za belgijskog športskog novinara Rubena Van Guchta u Blankinom rodnom gradu Splitu. Par je također objavio da zajedno očekuju sina krajem 2022. godine. Sinčića Monda rodila je 8. studenog iste godine, točno na svoj 39. rođendan.

VEZANI ČLANCI

Naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 1

DI
DijeKusrač
01:14 11.01.2024.

Uf. Navodno je grad Osijek isplatio Donni 40 000 Eura. Zašto? E, to bi i mi htjeli znati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije