Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSTAR

Donat se rasplakao se nakon pjesme posvećene bivšoj djevojci: 'Nisam očekivao takvu reakciju'

Donat Mandić
Foto: RTL
1/11
25.09.2023.
u 14:38

- Bivša djevojka i ja smo ostali u dobrim odnosima, no svatko ide svojim životnim putem te joj ovom prilikom želim svu sreću u životu. Što se tiče emocija, one su sastavni dio svakog čovjeka i mišljenja sam da ih svatko treba pokazati, istaknuo je Donat.

U prvoj emisiji novog RTL-oog pjevačkog showa "Superstar" jedan od najupečatljivijih nastupa imao je Zadranin Donat Mandić. On je oduševio žiri 'svojom izvedbom pjesme "Dva put san umra" od Olivera Dragojevića nakon što je priznao da je nedavno prekinuo dugu vezu. Nije mogao suzdržati emocije tijekom nastupa. "Ok, ovo je bilo jako emotivno. Koliko si bio s njom u vezi?", komentirala je

Severina izvedbu. "Pet godina", odgovorio je. "Svi smo nekad pjevali kad nam je bilo teško", rekla je Severina koja ga je zagrlila da ga utješi. Donat je odlučio izvesti i svoju autorsku pjesmu koju je napravio kad su bili u vezi. Odsvirao ju je na klaviru. Donat je jednoglasno prošao dalje, a obje izvedbe svidjele su se žiriju. "Zato što si umjetnik", istaknuo je Tonči Huljić. 

- Čini mi se da ćeš se ti muzikom puno više baviti kao autor nego kao pjevač. Sve si ti to dobro izveo, sve je to na svom mjestu. Samo me malo muči boja - rekao mu je Tonči.

VEZANI ČLANCI: 

- Nisam očekivao tako pozitivnu reakciju publike na moju autorsku pjesmu, tako da se dojmovi još nisu slegli. Slažem se sa žirijem da uvijek ima mjesta za napredak te sam zahvalan na svim dobrim i lošim komentarima koji su me potaknuli da radim na sebi još više. Općenito sam zadovoljan svojim nastupom jer sam dao sve od sebe i smatram da je to dirnulo gledatelje, rekao je 29-godišnji Zadranin za RTL.hr.

Osvrnuo se i na svoju bivšu djevojku kojoj je otpjevao obje pjesme te pritom nije skrivao emocije. 

Donat Mandić
1/10

"Bivša djevojka i ja smo ostali u dobrim odnosima, no svatko ide svojim životnim putem te joj ovom prilikom želim svu sreću u životu. Što se tiče emocija, one su sastavni dio svakog čovjeka i mišljenja sam da ih svatko treba pokazati", istaknuo je Donat. 
Progovorio je i o Severini koja ga je tješila kada je vidjela koliko mu je teško.  "O Severini ne treba puno pričati, samo mogu reći da sam zahvalan na njenoj potpori i lijepim riječima", zaključio je Donat. 

Podsjetimo, u prvoj emisiji prikazane su audicije natjecatelja, a s njima je krenula Vanesa iz Austrije koja se predstavila pjesmom 'Dajem ti rič' grupe Dalmatino, a tijekom izvedbe pratila se i na klaviru što je iznenadilo neke članove žirija. Nakon njezinog nastupa, Tonči joj je poručio da ga je podsjetila na Miju Dimšić.

- Nisi ona, imaš nešto drugačije. Najviše me kupilo to što imaš veliku emociju koja jako isijava - rekao je. Filip joj je rekao da je sve bilo dobro i da je ona cijeli paket. Severina i Nika su dodale da prekrasno svira. Od svih članova žirija dobila je 'da' kao i prolazak dalje.

Ekipa emisije tijekom potrage za novom pjevačkom zvijezdom srela je i policajca Arijana Djemajlija iz Bibinja koji je zapjevao 'Da je tuga snijeg' Dine Merlina. Arijana je supruga prijavila na show, a kaže da bi se jednog dana volio baviti pjevanjem. Nakon nastupa Severina mu je zahvalila ne emociji, a od žirija je dobio četiri 'da' i prolaz u drugi krug.

VIDEO: Tajči se dirljivom objavom prijsetila supruga koji je prije šest godina izgubio borbu s rakom 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije