Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERPOTJERA

Dominik iz Zagreba pobijedio četvero lovaca i osvojio 9 tisuća eura, Kotiga odbio njegovu ponudu

Superpotjera
Foto: HRT
1/7
01.10.2023.
u 21:25

Dominik nije znao kako se naziva sipeća kiša čije su kapljice u promjeru manje od pola milimetra - točan odgovor je rosulja - ali na kraju je iz okršaja izašao kao pobjednik, sa sedam sekundi prednosti

Krenula je nova sezona HRT-ovog kviza Superpotjera, a u prvom izdanju Zagrepčanin Dominik Hrestak osvojio je 9000 eura. 

Mladi IT-jevac koji voli kvizove u prvom je krugu osvojio 1500 eura. Nije znao tko se zalagao za politiku čekanja Frano Supilo, Miko Tripalo ili Vladko Maček. Odgovorio je da se radi o Franu Supilu, a točan je odgovor Vladko Maček. U brzopoteznoj igri odabrao je borbu protiv četvero lovaca. Sven, Morana, Krešo i Dean ponudili su iznos od 9000 eura i zatražili 49 sekundi na svom satu, što znači da je Dominik u igru ušao s 11 sekundi prednosti.

Dominik nije znao kako se naziva sipeća kiša čije su kapljice u promjeru manje od pola milimetra - točan odgovor je rosulja - ali na kraju je iz okršaja izašao kao pobjednik, sa sedam sekundi prednosti. 

VEZANI ČLANCI: 

Lovac Dean Kotiga rekao je kako je Dominik savršeno odabrao kad je odlučio igrati protiv četvero lovaca.

- Ja mislim da je savršeno odabrao jer je mogao mrvicu opuštenije nego što bi bio sa maksimumom ovako mu je bila dozvoljena jedna greška koju je iskoristio možda bi bile dvije, a možda bi i dvije bile previše. Poznavajući njega on je vrlo dobar kvizaš, kad je išao s četiri lovca ja sam rekao Mladenu dobro je postupio i mislim da osvaja, rekao je Dean. 

Dominik se na početku emisije našalio da želi osvojiti dovoljno novca kako bi isplatio Deana da prestane "influencati", na što je lovac poručio: "Nema tih novaca, prijatelju". Odlična igra lovaca zaustavila je preostalih troje natjecatelja Anu Grdaković iz Rijeke, Gordana Konjevića i Pavla Jančijeva iz Zagreba.

VIDEO: Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije