Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon koncerta

Domenica prvi put pozirala s bratom i sestrom: 'Napokon imamo sliku'

Foto: Instagram
1/12
27.06.2022.
u 17:30

Njezina sestra Linda je po struci vizažistica i baš ju je ona našminkala za nastup u Veloj Luci, a s tim se pohvalila i na svojim društvenim mrežama.

Pjevačica Domenica Žuvela nakon pet mjeseci vratila se u svoju rodnu Velu Luku i odmah održala koncert. Pjevačica je oduševila svoju Korčulu, a nakon koncerta pozirala je s bratom Lukom i sestrom Lindom te ih po prvi put pokazala pratiteljima. 

- Napokon imamo sliku. Seka i braco - napisala je pjevačica uz fotku na kojoj se zabavlja s bratom i sestrom nakon koncerta.

Foto: Screenshot

Njezina sestra Linda je po struci vizažistica i baš ju je ona našminkala za nastup u Veloj Luci, a s tim se pohvalila i na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Zuvela (@linda_zuvela)

Mlada pjevačica veoma je povezana sa svojom obitelji te ne krije koliko voli biti na otoku, a isto je pokazala i videima u nedjelju kad je stigla kući. Snimila je prve zagrljaje s mamom Lindom i ocem Romanom nakon pet mjeseci i pokazala kako uživa nakon ručka.

Inače, Domenica je posljednjih mjeseci bila u Zagrebu gdje je nastupila u showu "Ples sa zvijezdama" s plesnim partnerom Alanom Walme , a oni su bili osmi par koji je napustio show.

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije