Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Domenica pozvala Blooma na svoj koncert 2030. godine, Šuput joj odgovorila: 'Spremi akreditaciju!'

Foto: Promo/Instagram screenshot
1/14
25.04.2022.
u 10:51

– Tvoj sin će mi sigurno doći na koncert 2030., tad će već narasti – našalila se, a Maja joj je uzvratila da spremi akreditaciju. Bloom će u vrijeme koncerta imati devet godina, a Domenica je kod najave ovog događaja istaknula da želi okupiti djecu koja su je slušala kad su bila mala.

Pjevačica Domenica Žuvela (29) i njezin mentor Alan Walme u jučerašnjoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' gledatelje su vratili u 1920. godinu. Domenica i Alana u emisiji, čija je tema bio vremeplov, plesali su quickstep, a pjevačica je zasjala u crnoj svjetlucavoj haljini s resicama, dok je njezin mentor plesao u bijeloj kombinaciji sa sivim prslukom i kravatom.

Foto: Nova TV
Na kraju nastupa Domenica se našalila s voditeljicom Majom Šuput (42) poručivši kako će na njezin koncert 2030. godine sigurno doći i Majin sin Bloom (1).

– Tvoj sin će mi sigurno doći na koncert 2030., tad će već narasti – kazala je Domenica, a Maja joj je uzvratila da za njega spremi akreditaciju. Bloom će u vrijeme koncerta imati devet godina, a Domenica je kod najave ovog događaja istaknula da želi okupiti djecu koja su je slušala kad su bila mala.

Podsjetimo, Žuvela je najavila veliki karijerni pothvat te zagrebačku Arenu rezervirala za koncert 8. studenog 2030. godine. U nedavnom intervju ispričala nam je kako je došla na tu ideju, ali i da joj obožavatelji šalju poruke kako su već kupili ulaznice.

– Ta ideja za točno osam godina je došla jer se stvarno puno stvari poklopilo. Prvo sam došla na ideju jer sam nakon jednog koncerta gledala prvi red u kojemu su bila djeca otprilike u dobi od 10 godina. I razmišljala sam: zamisli kad ih jednog dana budem vidjela punoljetne. Bit će mi predrago da se oni sjete i kažu mi da su bili, recimo, na tom jednom koncertu u Dubrovniku. I tako sam razmišljala, ako je već tako, želim im za osam godina pružiti još bolji, ma najbolji koncert gdje će pjevati i pjesme koje sad pjevaju. To je bila neka vodilja – ispričala nam je Domenica.

Dodajmo da je Velolučanku jučer u showu došla podržati i prijateljica, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu Mia Dimšić te da je par za svoj nastup od žirija dobio 36 bodova.

VIDEO Maja Šuput se javila nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

 

Komentara 1

AT
alojz.targus
11:30 25.04.2022.

Što ste navalili na tu jadnu i napuhanu Maju.Da mi je biti negdje blizu nje (nemoguće) pa da je malo bocnem ,ispuhala bi se i smežurala na svoj pravi izgled. Tko zna kakva bi ispala ,alii bi se bar mogla ,normalno "grmasatii" ako je to dobar izraz ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije