Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALENTIRANA PJEVAČICA

Upoznajte Domenicu - novu uzdanicu Huljićevih!

Domenica
Foto: Promo
1/13
04.07.2017.
u 17:39

'Iznimno sam uzbuđena. Velika je stvar dobiti prigodu da staneš na pozornicu Splitskog festivala i predstaviš se hrvatskoj javnosti. Ni sanjala nisam da bi se tako nešto moglo meni dogoditi. Nadam se da će se ljudima svidjeti', kaže Domenica.

Mlada i talentirana Domenica Žuvela predstavlja debitanski singl 'Kad sam s tobom', autora Vjekoslave, Ivana i Tončija Huljića s kojim će se predstaviti i sljedećeg tjedna na 57.izdanju Splitskog festivala.

Ležernu i veselu melodiju koja će uljepšati i osvježiti vruće dane, prati i simpatičan spot u režiji Rina Barbira. U spotu se uz Domeniku pojavljuje i Nikša Arčanin.

Lijepa Velolučanka,  spremna je za svoj prvi veliki nastup na splitskim Prokurativama.

'Iznimno sam uzbuđena. Velika je stvar dobiti prigodu da staneš na pozornicu Splitskog festivala i predstaviš se hrvatskoj javnosti. Ni sanjala nisam da bi se tako nešto moglo meni dogoditi. Nadam se da će se ljudima svidjeti', kaže Domenica.

Nova uzdanica Huljića, studentica je pete godine splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom 'Boss' kojima je vodeći vokal.

Pop je žanr koji joj najbolje leži: 'Od bogatog opusa koji je obitelj Huljić radila najdraži i najbliži mi je 'Magazin' iz doba s Ljiljanom Nikolovskom, koji sam slušala odmalena a i danas ga rado pjevam.'

Domenici obitelj Huljić nije nepoznata, upoznali su se preko Hane Huljić, koja joj je za ovu prigodu rado otpjevala prateće vokale.

'Nemam prevelika očekivanja sada na početku, i ova pjesma dogodila se spontano, pa neka tako bude i dalje...', rekla je Domenica.
Slatke muke oko odabira haljine za prvo veliko predstavljanje javnosti na Splitskom festivalu olakšat će joj modni dvojac Arileo – Marija i Jurica Pirić, koji već punom parom rade na pripremi haljine za mladu debitanticu.

Komentara 4

AU
austrougarskigeneral
18:15 04.07.2017.

ljepotica

OV
Ovozemaljski
18:43 04.07.2017.

lipotica

RI
rijecanin84
19:45 04.07.2017.

mala je zgodna na kvadrat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije