Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni nogometaš

Domagoj Vida ljubi prvu pratilju Miss Dalmacije

Ivana Gugić
Foto: Facebook
1/6
29.01.2014.
u 10:27

Nogometaš Domagoj Vida u vezi je sa studenticom Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta Ivanom Gugić

Nogometaš Domagoj Vida (24) u vezi je sa studenticom Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta Ivanom Gugić (20), prvom pratiljom Miss Dalmacije 2013., piše Story.

Vida trenutačno igra za Dinamo Kijev, pa je riječ o vezi na daljinu, no Ivana svaki slobodni trenutak koristi da bi ga posjetila u Ukrajini.

Nogometaš je plavokosu Metkovku upoznao na noćnom izlasku, no iako je putem društvenih mreža vidljivo da ljubav ne skrivaju, za medije svoju vezu nisu željeli komentirati.

Nogometaš je prije bio u vezi s odbojkašicom Dunjom Novalić iz Osijeka, s kojom je nakon nešto više od dvije godine prekinuo u ljeto 2012. godine, a Ivana je do prošlog ljeta ljubila Hajdukova nogometaša Danijela Stojanovića.

>>MAX! Domagoj Vida na kućni prag šalje Dunji mirisne ruže

Komentara 9

PE
pedroso
14:56 29.01.2014.

dok je god glupana bice i sponzorusa

LO
lopti28
13:27 29.01.2014.

Očajno izgleda ženska,kao turbofolk pevaljka iz Šapca na provodu po beogradskim splavovima:D

Avatar rimaz
rimaz
11:18 29.01.2014.

Zašto sve one žele izgledati kao Kardašijanke ? Neprirodno "ispijena" faca sa napućenim ustima, izbačene poluobnažene grudi, guzica u nekoj neprirodnoj pozi da izgleda što veća,... Zašto ? Pa eto, Vida se upecao. A ljubav možda stigne jednog dana, ovisi koliko Vida bude investirao u nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije