Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILA VIJEST S PRATITELJIMA

Domaća influencerica i youtuberica rodila: 'Lavica naša je stigla sa stavom'

Foto: YouTube screenhsot
1/5
18.08.2021.
u 22:00

"Tvoj tata i ja smo već toliko zaljubljeni u tebe. Volimo te", napisala je influencerica i youtuberica Maša Zibar u opisu fotografije na kojoj se vide njezina ruka i bebina.

Domaća influencerica i youtuberica Maša Zibar jučer je rodila. Influencerica je otkrila da je rodila djevojčicu kojoj će dati ime Lana. Ove vijesti odmah je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu tako da je objavila fotografiju iz rodilišta na kojem se vide njezina narukvica i bebina. "Lavica naša. Lana je stigla sa stavom kao što možete primijetiti", napisala je Maša šaljivo uz dirljivu fotografiju na kojoj izgleda kao da beba pokazuje srednji prst. "Tvoj tata i ja smo već toliko zaljubljeni u tebe. Volimo te", dodala je Zibar. U komentarima su odmah krenule pristizati čestitke od pratitelja, ali i drugih influencera. 

Podsjetimo, Zibar je vijest o prinovi podijelila na Valentino kada je bila u 14. tjednu trudnoće. "Čujem neki baby boom na Instagramu pa čisto da smo u trendu", napisala je tada. Dodajmo i da se influencerica i youtuberica zaručila u rujnu tijekom posjeta Brijunima, a njezin zaručnik Luka Cerovina pripremio joj je romantičnu prosidbu tijekom zalaska sunca na klupici uz more.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:05 18.08.2021.

Koja si, sad, ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije