Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 30 godina

Domaća glumica otvoreno o propalom braku: 'Zbog razvoda sam dobila PTSP'

Nina Erak na promociji serije 'Na granici'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
25.03.2019.
u 10:15

Glumica Nina Erak prvi put progovorila o poteškoćama s kojima se suočila nakon razvoda od kazališnog glumca Borisa Svrtana.

Gledamo je kao vještu baku Zorku u seriji ''Na granici'' gdje vodi obiteljski posao krijumčarenja preko granice. Ona je snažni ženski lik, a nositeljica njezine uloge Nina Erak (63) tvrdi da se može poistovjetiti sa Zorkom i u privatnom životu.

– Inače joj ne bih valjda tako lako udahnula život. Nedavno mi se jedna žena u tramvaju zahvalila što je u seriji podsjećamo da mi žene moramo biti snažne i rekla je da joj se, gledajući me, to čini vrlo jednostavno. Ako i samo to poručujem svojom Zorkom, nije li to dovoljno? Inače sam mnogo mekša od Zorke, češće grlim i ljubim ljude oko sebe, a i zaplačem mnogo češće nego drugi ljudi, jednostavno sam ranjivija – izjavila je glumica za azra.ba

Osim bake Zorke, čiji je lik od nje stariji čak 20 godina, u Kazalištu Kerempuh glumica igra 18-godišnjakinju u predstavi Bobe Jelčića ''Govori glasnije''.

– Sve se može, ako ti je duša puna – objasnila je Erak.

Njezin razvod od Borisa Svrtana (54) nakon 30 godina braka teško joj je pao. – Razvod je uvijek bolan jer je popraćen velikim osjećajem krivnje. Sad su prošle dvije godine i imam PTSP, od toga se oslobađam uz stručnu pomoć i pomoć prijatelja, a i ova serija i moj posao dobra su mi psihoterapija – otvoreno je rekla Nina.

Pogledajte tko pleše ove sezone u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 9

PR
PrimoracRi
11:19 25.03.2019.

Svi imaju PTSP ,nisi baba jedina.Meni se stalno pojačava čim vidim dnevnik i razne naslove u tiskovinama .Podnijet ću zahtjev za invalidsku mirovinu.

Avatar Robinzon
Robinzon
12:20 25.03.2019.

Jab se ćeo rješt ove moje, ma se neda. Zaljepla se ko pojavca, a pije mi krv već 55 godina.

SU
sunce12345
12:34 25.03.2019.

Pomozi sebi, pa će ti i Bog pomoći---narodna izreka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije