Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katarina baban

Domaća glumica objavila zavodljive fotografije s plaže, pratitelji: 'Savršena!'

Foto: Instagram
1/22
21.07.2023.
u 19:15

Katarina je pokazala kako se sunča na plaži te istaknula svoju zavidnu figuru. Baban je ležala na stijenama, a na sebi je imala zeleni bikini dok je svoju plavu kosu raspustila.

Domaća glumica Katarina Baban (35) trenutno uživa na ljetovanju, a sada je s pratiteljima podijelila i fotografije s odmora. Katarina je pokazala kako se sunča na plaži te istaknula svoju zavidnu figuru. Baban je ležala na stijenama, a na sebi je imala zeleni bikini dok je svoju plavu kosu raspustila.

- Mimikrija - napisala je Katarina u opisu. Uz svoje fotografije pokazala je i kako izgleda plaža na kojoj se nalazi. U komentarima s joj se javili brojni obožavatelji. "Savršeno lijepa", "Predivna", "Prava mačka", pisali su joj.

Katarina je prije ljetovanja otkrila kako za nju izgleda idealan odmor.

- Savršeni odmor kod mene u Tribunju, knjiga, samo ručnik i cijeli dan u nekom hladu, jesti nekakvo fino voće, tu i tamo nešto fino, nekakav koktelčić popit i to je to - kazala je glumica.

VEZANI ČLANCI:

Katarinu na ovoj društvenoj mreži prati više od 80 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a na Instagramu se voli pohvaliti i kreacijama svojeg modnog brenda Lilith by Katarina Baban. Uz to, Katarina često dijeli i fotografije nastale tijekom proba i predstava, kao i s događanja na koja odlazi.

Podsjetimo, Katarinu smo imali prilike gledati u brojnim domaćim serijama, poput serija "Dar mar", "Drugo ime ljubavi", "Zlatni dvori" i "Najbolje godine". Osim toga, aktivna je i u kazalištu, a krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu "Puni pansion", u kojoj izmjenjuje čak 22 uloge.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 3

MO
morpion
12:00 22.07.2023.

Os one breskve sto san kupija u poznatom trg lancu ? Moga bi sa njima razbit blindirani mercedes

Avatar Tombstone
Tombstone
17:03 22.07.2023.

Savrsena???? Jedna od onih kojima se stvarno mogu vidjeti grudi jer jednostavno nema po medicinskom rijecniku "parni organ na grudima zene"

LJ
LjubavnikGodine
13:32 22.07.2023.

mala je bomba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije