Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u šibeniku

Domaća dizajnerica pozirala u bazenu i oduševila linijom u kupaćem kostimu: 'Čisto savršenstvo'

Split: U hotel Radisson Blu Resort & Spa održan Cosmopolitan pool party
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/9
30.06.2022.
u 17:46

Anamarija Asanović uživa u Šibeniku, a fotografije s mora podijelila je s pratiteljima

Splitska modna dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović (34) na svojem je Instagram profilu na objavila niz fotografija s bazena. Anamarija je pozirala sjedeći na rubu bazena u Šibeniku te je u crnom kupaćem kostimu pokazala svoje tetovaže, ali i istrenirane noge, bujne grudi i zavodljivo tijelo.

"Slatko je ne raditi ništa", napisala je Anamarija ispod objave.

Prije nekoliko dana također je podijelila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj leži na ručniku. Fotografija je istaknula njezino preplanulo i vitko tijelo. 

"Lijepa djevojka", "Savršeno", ''Čisto savršenstvo, poput božanstva'', pisali su joj pratitelji. 

Da u posljednje vrijeme uživa u valovima mora, ali i drugim ljetnim egzibicijama dokazuju njezine fotografije na društvenim mrežama.

Podsjetimo, splitska dizajnerica prošle je godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada, a u jednom razgovoru za IN Magazin priznala je da se o sebi svega naslušala tijekom tog razdoblja, pa i toga da je uspjela samo zbog toga što ima poznato prezime. No, otkrila je i da na samim počecima, kada se natjecala u svijetu mode, nije imala svoje prezime.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
neberemed
18:53 30.06.2022.

hahaaaa,kak se fino vide umetci u savršenim grudima.ostalo je ok,sam da nema facu na starog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije