Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOKRITIČNA

Dolores Lambaša samo jednom gleda svoje filmove

dolores
Željko Lukunić/Pixsell
23.04.2011.
u 10:00

Filmove u kojima igra glumica gleda samo jednom i to da utvrdi u čemu najviše griješi. No to joj je, kaže, uvijek tužno jer snimljene greške više ne može popraviti kao što ih može popraviti u svakoj predstavi u teatru.

Dolores Lambaša sve je češće u kinu zbog male Lane, kćeri svojeg životnog partnera Josipa Dikana Radeljaka, pa skupa uživaju u dječjim filmovima.

No, filmove u kojima igra glumica Dolores gleda samo jednom i to da utvrdi u čemu najviše griješi. No to joj je, kaže, uvijek tužno jer snimljene greške više ne može popraviti kao što ih može popraviti u svakoj predstavi u teatru.

Komentara 5

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
10:28 23.04.2011.

tako je vlatkica nekad vodila lanicu gledati filmove, sad je vodi dolores. who\'s next?

OV
over
11:36 23.04.2011.

vidis kako je mala pametna... od samo jednog gledanja odmah vidi u cemu grijesi.... salim se.... sreca da bar jedna osoba gleda te filmove

DH
dalibor.hren
15:55 23.04.2011.

Od jednog gledanja joj pozli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije