Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantni detalji

Dokumentarac otkriva tajne Bradove i Angelinine intime i pozadinu njihova prekida

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
26.01.2017.
u 14:53

Novinar Ian Halperin napravio je dokumentarac o poznatom paru i tvrdi kako su Brad i Angelini živjeli odvojeno još godinu dana prije no što su javnost obavijestili o razvodu

Brak Angeline Jolie i Brada Pitta tema je dokumentarca kojeg autorski potpisuje Ian Halperin. Ovaj 52-godišnji novinar  tvrdi da će dokumentarac razotkriti mračne tajne holivudskog para te što je u pozadini njihov prekida.

Halperin kaže, a prenosi Daily Mail, da je par živio odvojeno godinu dana prije no što su u rujnu 2016. objavili da se razvode. Novinar već duže vrijeme istražuje odnos dvoje glumaca i kaže kako je došao do javnosti sasvim nepoznatih i šokantnih detalja

Dokumentarac će razotkriti da li je iza zatvorenih vrata doma Jole-Pitt vladala idila ili Brad zbilja nije znao kontrolirati svoj bijes, kako tvrdi Angelina.

Ona je uvjerena kako će Halperinov film više naštetiti Bradu nego njoj.

Brad se očito ne zamara previše time i misli samo na dobrobit svoje djece i zato se vratio u vilu u kojoj je živio s Angelinom i djecom i ondje će za njih izgraditi zabavni park. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije