Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Dok su neki jeli pizze, drugi su dobili samo banane: Plavi tim odnio pobjedu

Foto: Nova TV
1/8
19.03.2024.
u 23:45

Prvi je nagradu na licitaciji dobio Damjan, a radilo se o voćnoj salati. Da nije baš najbolje prošao, otkrio je kada su se ispod drugih zvona počele otkrivati poslastice poput pizza, sendviča, pečenih krumpirića i pilećih medaljona.

Rezultatom 5:3 na poligonu koji je zahtijevao veliku snagu i dobru koordinaciju, pobjedu je odnio plavi tim, pa su za nagradu osvojili 1.000 pesosa po osobi. Tim su novcem kandidati licitirali za hranu, ali većinu vremena nisu znali što se nalazi ispod zvona te što će dobiti ako tu hranu i osvoje na licitaciji.

„Zahvalio bih se Luki, jer smo zbog njega napravili prekretnicu“, osvrnuo se Jakob na igru u kojoj su odnijeli pobjedu. Varja se pak požalila što je nisu pustili da igra, a Tijana je napomenula da je poligon bio previše težak i za nju, te da smatra da Varja ne bi izdržala. 

VEZANI ČLANCI:

Prvi je nagradu na licitaciji dobio Damjan, a radilo se o voćnoj salati. Da nije baš najbolje prošao, otkrio je kada su se ispod drugih zvona počele otkrivati poslastice poput pizza, sendviča, pečenih krumpirića i pilećih medaljona. No, neki kandidati ostali su kratkih rukava kao i Damjan, kad su dobili primjerice – samo banane. Na meniju su bili još i kroasan punjen pistacijom, plata sira s kruhom i maslinama, torta od sira, pina colada… Nakon nekoliko tjedana na izoliranoj lokaciji, kandidati su se napokon malo i oslastili raznolikom hranom te se zadovoljniji vratili u kamp u iščekivanju novih zbivanja u Survivoru.

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije