Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTICE I GENIJALCI

Djevojke je uhvatila velika panika

Ljepotice i genijalci
Foto: Nova TV
1/8
20.03.2019.
u 13:27

- Sprema se izazov koji meni nimalo ne odgovara - izjavila je Martina i dodala kako ne voli učiti. Isto tako, djevojke će večeras morati u što kraće vrijeme uspješno složiti puzzle s likovima idola svojih partnera.

Kandidati showa 'Ljepotice i genijalci' uspješno su preživjeli prvi eliminacijski krug u prošloj emisiji. Ipak, nitko nije pošteđen jer su svi parovi nominirani za ispadanje, a večerašnja epizoda donosi nove zanimljive izazove. Ljepotice će u današnjem izazovu morati naučiti nešto o idolima svojih partnera, uz njihovu velikodušnu pomoć.

- Sprema se izazov koji meni nimalo ne odgovara - izjavila je Martina i dodala kako ne voli učiti. Isto tako, djevojke će večeras morati u što kraće vrijeme uspješno složiti puzzle s likovima idola svojih partnera. Ipak, neće sve proći baš tako jednostavno jer će djevojke u toj igri dobiti i brojne „suigrače“, među kojima će biti i zastrašujući Ankica, Brankica i Božo. Najviše je zbog zadatka uznemirena Sara koja je rekla: „Ankica, Brankica i Božo nisu mi nimalo simpatični“.

„Užasno me panika počela hvatati“, izjavila je Anja nakon što je vidjela svoje nove „suigrače“. Genijalce, pak, očekuje izazov u kojem će im ljepotice morati pomoći u svladavanju vještina zavođenja te ih podučiti kako biti šarmantni i duhoviti.

- Treba tu malo stvari preuveličati, začiniti, ubaciti koju lažnu udicu - rekao je Ronald koji je uvjeren da cure padaju na slatke laži, a kako će se on i ostali genijalci snaći u velikom izazovu gledatelji će moći vidjeti već večeras.

Zašto su „suigrači“ stvorili veliku paniku kod djevojaka te koja će unatoč strahu pobijediti u izazovu i osvojiti imunitet za sebe i partnera, kako su genijalci spremili svoje ulete za dame, gledatelji će moći vidjeti večeras od 22.30 na Novoj TV!

Pogledajte video: Marija Šerifović u našem je studiju pokazala zašto ima najljepši glas u regiji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije