Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leon Dajaku i Leonie June

Djevojka hajdukovca iznenadila novostima: 'Trudna 10 mjeseci'

Leon i Leonie
Foto: Instagram
1/7
12.02.2024.
u 14:30

Hajdukov igrač Leon Dajaku svakog dana mogao bi postati otac, s obzirom na to da mu je djevojka June trudna već deset mjeseci

Divne vijesti stižu za igrača Hajduka! Njemački nogometaš Leon Dajaku uskoro će se pronaći u jednoj od, kako kažu, najljepših životnih uloga – onoj očinskoj! Njegova atraktivna djevojka Loenie June objavila je novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako je u desetom mjesecu trudnoće, iako trudnoća traje većinom devet mjeseci. Manekenka i model u lipnju prošle godine preselila se u jedan od najsunčanijih hrvatskih gradova Split zbog Leonova posla i angažmana u Hajduku. 

- „Naše malo čudo“ – pohvalila se na Instagramu buduća majka djevojčice koja je u rujnu prošle godine svima otkrila da čeka svoje prvo dijete. Nedavno je objavila i fotografiju sa splitskih ulica, a često na društvenu mrežu objavljuje detalje iz privatnog života kako ona i njezin voljeni nogometaš provode lijepe zajedničke trenutke.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- „Deset mjeseci trudna“ – pohvalila se zgodna plavuša držeći se za goli trbuh. Žene su obično u drugom stanju devet mjeseci, ali ponekad se dogodi da se termin poroda prebaci za kasnije, koji dan ili, prema Leonie, čak i mjesec. Leonie svakog dana može dobiti trudove, a kako je 13. veljače rođendan Hajduka, to bi za njih, ali i za nogometni klub bilo nešto sasvim posebno. 

 

 

Podsjetimo, Leon je bivši napadač Bayerna, a potpisao je ugovor sa splitskim klubom sve do ljeta 2027. godine. – Stigli smo u Hrvatsku, tako smo sretni što smo ovdje. Hajduk živi vječno – kazala je Leonie tada. 

 

VIDEO: Sjećate se Violete i Nikše iz BB-a koji su u sretnom braku 12 godina: Ne sramimo se ničega

Komentara 2

BE
bezvrijedanyugodinar
15:43 12.02.2024.

10 mjeseci ????🤔

GA
Gastarbeiter2
15:40 12.02.2024.

Svaki komentar je suvišan 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije