Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
house poslastica

DJ duo Freemasons stiže u Zagreb!

Foto: PR
1/2
19.02.2019.
u 11:17

Nedvojbeno je da će i ovog puta Freemasoni oduševiti mnoge njihovim najpoznatijim hitovima poput “Watchin’”, “Uninvited”, “Rain Down Love”, “Beliver”, "Love On My Mind" i mnogim drugim koji su uvijek visoko na svim glazbenim listama.

Miljenici hrvatske publike, britanski DJ duo Freemasons u petak, 22.veljače priređuju veliku house poslasticu u nedavno otvorenom zagrebačkom klubu Magic.

Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend “Phats & Small” su već iza sebe imali tri Top 10 hita, Brit Award i multimilijunsku prodaju hita “Turn Around”, dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. 

Danas su trenutno najbolji britanski remikseri, a radili su i s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i mnogim drugim poznatim svjetskim zvijezdama. Ističu kako se uvijek vesele dolasku u Hrvatsku gdje ih uvijek iznova očara dobra energija publike te naravno domaći gastro specijaliteti. Freemasoni će po dolasku u Zagrebu biti ponuđeni domaćim štruklama i drugim zagrebačkim jelima.

Nedvojbeno je da će i ovog puta Freemasoni oduševiti mnoge njihovim najpoznatijim hitovima poput “Watchin’”, “Uninvited”, “Rain Down Love”, “Beliver”, "Love On My Mind" i mnogim drugim koji su uvijek visoko na svim glazbenim listama.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na nezaboravnom i jedinstvenom house spektaklu koji priređuje Magic te osim u brojim glazbenim hitovima uživajte u modernom i skladnom interijeru te bogatom izboru svjetskih pića koji Magic čine klubom dosljednim svjetskih party destinacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije