Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u društvu dj ikona

DJ Damir Ludvig objavio za elitnu izdavačku etiketu Toolroom

ludvig (1)
PR
22.05.2013.
u 14:32

Toolroom je etiketa poznata po objavljivanju isključivo vrhunskih imena kao što su Mark Knight, UMEK, Stefano Noferini, Fedde Le Grand, Underworld i Nicole Moudaber.

Damir Ludvig ušao je u društvo nekolicine hrvatskih glazbenih producenata čija se pjesma našla na izdanju elitne etikete Toolroom koju vodi britanska DJ zvijezda Mark Knight. Vodeća izdavačka kuća u svijetu suvremene plesne glazbe Toolroom Records uvrstila je novu skladbu "Bouncer“, poznatog zagrebačkog producenta na svoje novo izdanje pod nazivom "Rhythm Distrikt 04“, na kojem se nalaze nova ekskluzivna djela DJ ikona kao što su Dave Angel, Cristian Varela, Tom Hades, Holen, itd.

Toolroom je etiketa poznata po objavljivanju isključivo vrhunskih imena kao što su Mark Knight, UMEK, Stefano Noferini, Fedde Le Grand, Underworld i Nicole Moudaber, tako da je Ludvigov ugled, temeljen na dugogodišnjem radu, ostvario značajan skok u svijetu elektroničke plesne glazbe.

Hrvatskoj publici Damir je najpoznatiji kao DJ i jedan od osnivača kultne klupske večeri Astralis koja je upravo navršila 15 godina postojanja, a europska publika ga najbolje poznaje kao člana projekta Ludvig & Stelar s brojnim izdanjima na legendarnoj etiketi Café del Mar. Kao producent dokumentarnog filma, Ludvig je osvojio tri nagrade u Los Angelesu i New Yorku, a nominiran je i za najbolji soundtrack u Washingtonu.

Ugovor sa Toolroom Records, samo je dodatni razlog za slavlje na Ludvigovom rođendanskom tulumu ovoga petka u klubu Posh Fantasy, a Damir već priprema novi projekt o čijim detaljima ćemo uskoro saznati više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije