Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za hit 'Goin Crazy'

Dizzee Rascal otkrio da mu je Robbie Williams bio drugi izbor

dizzee rascal
Geoff Kirby/Press Association/PIXSELL
13.07.2013.
u 11:04

Dizzee Rascal priznao je da je za suradnju na hit singlu 'Goin Crazy' prije Robbieja Williamsa tražio Example

Dizzee Rascal priznao je da je za suradnju na hit singlu 'Goin Crazy' prije Robbieja Williamsa tražio Example. - Otkrit ću nešto što nisam još rekao. Singl sam prvo dao Exampleu, rekao je reper za BBC Radion 1xtra. Nakon što je Example odbio, uskočio je Williams.

Na odbijenicu se Rascal ne ljuti, već kaže kako je to normalan dio posla kojim se bavi. - Postoji uradak Examplea i Calvina Harrisa, a snimali su nakon što sam ja odbio suradnju s Harrisom, objasnio je reper. Pjesma 'Goin Crazy' samo je jedna od stvari koje će se naći na Rascalovom nadolazećem albumu 'The Fifth'.

>>Jessie J ima novu pjesmu za vrhove top lista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije