Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhunski spektakl

Među više od 200 atraktivnih modela odabrana nova lica za Perwoll FASHION.HR

fashion.hr
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
09.03.2014.
u 15:02

Tjedan mode 16. Perwoll FASHION.HR službeno će se održat od 26. do 29. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

Među više od dvjesto modela, najbolji hrvatski dizajneri na castingu održanom jučer u kinu Europa izabrali su lica koja će na modnoj pisti nadolazeće manifestacije Perwoll FASHION.HR predstaviti njihove nove kolekcije.

Uvijek atraktivan casting za najiščekivaniji događaj sezone privukao je brojne modele eminentnih modnih agencija koji su potražili svoju priliku da postanu dio ove modne priče. 16. Perwoll FASHION.HR održat će se od 26. do 29. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Organizatori pripremaju vrhunski spektakl, a vodeći hrvatski dizajneri u četiri će večeri predstaviti svoje nove kolekcije.

Tjedan mode službeno otvara Aleksandra Dojčinović, a svoje će kolekcije predstaviti Branka Donassy, Ivica Skoko, eNVy room, IK studio, Martina Felja, Ana Maria Ricov, Marina Design, Aleksandar Žarevac, Boris Banović, te Zoran Aragović. Mlade dizajnerske snage predstavljat će pobjednici prošlogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Marija Kulušić i Silvio Ivkić.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Robert Sever zatvorit će tjedan mode autorskom kolekcijom u kojoj će predstaviti i modele inspirirane beauty brandom Dove. Regionalne snage zastupat će srpski dizajner Mihano Momosa koji će se prvi put predstaviti hrvatskoj publici u sklopu programa ZONA 45.

>>Bliži se prava modna poslastica – 16. Fashion.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije