Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavljeni KOŠARKAŠ

Dino Rađa otkrio želju koju bi tražio da mu zlatna ribica ispuni: Odmah iza zdravlja mu je ovo

Foto: Instagram
1/13
04.11.2021.
u 19:26

„Kad bi mi zlatna ribica mogla ispuniti neku želju, odmah iza zdravlja, poslije dvije godine bih volio otići na Mišin koncert. Da me onako emotivno razvali da ne mogu naći put doma“, napisao je.

Proslavljeni košarkaš Dino Rađa (54) poznat je kao ljubitelj glazbe, a sad je otkrio na čiji bi koncert jako volio otići. Na svojim je društvenim mrežama podijelio fotografiju s legendarnim Mišom Kovačem uz koju je podijelio dirljivu poruku. „Kad bi mi zlatna ribica mogla ispuniti neku želju, odmah iza zdravlja, poslije dvije godine bih volio otići na Mišin koncert. Da me onako emotivno razvali da ne mogu naći put doma“, napisao je. U komentarima su njegovi pratitelji poručili da su njih obojica legende.

Inače, Rađa je i sam stao pred mikrofon. Proslavljeni sportaš tako ima duet s Petrom Grašom u pjesmi 'Nisam više ja s njom'. Dino svira i u bendu D.I.P. koji je osnovao 2015. godine s splitskim gitaristom Antom Pupačićem Pupijem. Za svoj bend Rađa je potpisao i tekst pjesme 'Da je bajker biti lako', a često nastupa i sa svojim prijateljem Bajagom. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena'

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:28 04.11.2021.

Viktorijin muž. Nikako "muž od Viktorije".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije