Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportska novinarka

Diletta Leotta pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće: 'Plus deset kilograma'

Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
1/19
01.08.2023.
u 11:10

Diletta je sada na Instagramu pozirala u badiću i pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće.

Najpoznatija talijanska sportska novinarka Diletta Leotta smatra se jednom od najljepših žena u svijetu sporta, a novinske stupce uz poslovni često puni i njezin privatni život. Novinarke je trenutno u drugom stanju te se priprema za dolazak prinove, a svoje trudničke fotografije dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Diletta je sada na Instagramu pozirala u badiću i pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće.

- 9 mjeseci plus 10 kilograma i plus 40 stupnjeva - napisala je u opis fotografija snimljenih u Italiji. Njezinu objavu lajkalo je gotovo 400.000 ljudi, a mnogi su joj u komentarima pisali da je predivna trudnica.

Podsjetimo, Diletta je krajem ožujka otkrila da je trudna. 

- Moramo nešto reći... Ali jeste li to već svi znali? Uskoro će nas biti troje - napisala je tada uz video u kojem se ona i njezin dečko, njemački vratar Loris Karius, grle i plaču od sreće.

VEZANI ČLANCI

Vezu s Lorisom Leotta je potvrdila fotografijama s dočeka Nove godine. Par je pozirao zagrljen ispred zlatno-bijelih balona, a vratar je Diletti dao poljubac u obraz. 

Leotta je njihove fotografije često dijelila na društvenim mrežama, a tako su podijelili i fotografije s odmora na Ibizi u svibnju. Diletta je bila u jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu, te je pokazala trudnički trbuščić, a na plaži je cijelo vrijeme grlila svog Lorisa.

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije