Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li ovo zasluženo?

Deniss i Jakon prvi napustili natjecanje, pljušte reakcije: 'Loši su, ali Emilija Kokić je gora'

Foto: Nova TV
1/5
13.03.2023.
u 09:40

Žiri je od ispadanja u drugoj emisiji showa Ples sa zvijezdama spasio Alena i Elu, a publika je odlučila da natjecanje nastavljaju Emilija i Patrik pa su Deniss i Jakov prvi morali napustiti show ne skrivajući razočarenje.

U sinoćnjoj emisiji 'Ples sa zvijezdama' na red je stiglo i prvo ispadanje ove sezone. Emisiju su prvi napustili akademska slikarica Deniss Grgić i njezin mentor Jakov Bijelac. U eliminacijama su se našli zajedno s Emilijom Kokić i njezinim mentorom Patrikom te Alenom Liverićem i njegovom mentoricom Elom. Žiri je od ispadanja spasio Alena i Elu, a publika je odlučila da natjecanje nastavljaju Emilija i Patrik pa su Deniss i Jakov prvi morali napustiti show ne skrivajući razočarenje. - Malo je tuga, ali što je tu je. Mi nastavljamo treninge- kazao je Jakov nakon ispadanja, a s njim se složila i Deniss.

Foto: Nova TV

Njihovo ispadanje izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama. Komentari na službenoj Facebook stranici showa i ovog su puta podijeljeni. "Nezasluženo ispali", "Jako nepravedno. Trebali su ispasti Fran i Rebeka jer to nije vidjelo plesa", "Slažem se, pa i onaj glumac iz Rijeke je gori od njih", "Da loši su, ali po meni Emilija Kokić još lošija!",  nizali su se komentari. 

Neki od gledatelja istaknuli su svoje zadovoljstvo ovom sezonom. "Meni jedna od boljih sezona Plesa, iako fali Valentina Walme i Alan Walme kao mentori i to baš jako", komentirao je jedan od gledatelja. 

Drugi pak smatraju da je odluka o ispadanju Deniss i Jakova sasvim opravdana. "Zasluženo otpilili", "Neka su ispali", poručili su. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, Deniss i Jakov u nedjeljnoj emisiji izveli su rumbu, a za svoj su nastup od žirija dobili 24 boda. "Ja bih kod tebe htjela dobiti ono što ti najvjerojatnije imaš kad crtaš na platnu. A to je da izađe neka preciznost kao ka crtaš. Imaš sve, senzualnost, te pokrete nekakve, ali fokus i žar mi fali. Manje je više i u detalje obrati pažnju i tu stavi fokus", istaknula je Larisa.

"Ti si jedna lijepa i mekana plesačica od glave do pete. No da bi bila odlična plesačica moraš popraviti stopala", rekao je Marko Ciboci pa izvadio plesne cipelice i pokazao Deniss na što točno misli.

"Stvarno navijam za tebe i želim vidjeti kako napreduješ i ovo sve što su oni spomenuli stoji, ali može još bolje. Mislim da imaš emociju, točnost u koracima još i fokus i imaš ti to", zaključio je Igor.

Deniss Grgić ima titulu Miss Hrvata diljem svijeta, glumila je u spotovima, a neki ju uspoređuju i s glumicom Megan Fox. Prije nešto više od mjesec dana smo i razgovarali s Deniss koja nam je tada otkrila par detalja o sebi. 

- Prvenstveno sam samo Deniss, a zatim akademska slikarica, magistrica slikarstva koja živi u digitalnom vremenu. Influencerstvo sam prepoznala kao izvrstan način da u slobodnom prostoru interneta pristupim široj publici objavljujući sadržaje iz života, predstavim svoju umjetnost te ostvarujem suradnje kroz prepoznatljivo ime deniss_jo_dena. Slikarstvo, internet suradnje i modeling objedinila sam u jednu priču kao sredstva umjetničkog rada koja predstavljaju moju osobnost - rekla je.

Foto: Nova TV

Magistrirala je prošle godine, a ispričala nam je po čemu će najviše pamtiti svoje vrijeme na Akademiji likovnih umjetnosti.

- Diplomirala sam na temu "Kruzi". Akademija je posebno mjesto koje pruža iznimna znanja, pamtit ću Akademiju po prijateljstvima i puno rada, po predavanjima na koja sam išla sa svojim psićem Pablom, druženjima u dvorištu Akademije, super "tetama" u referadi i zanimljivim radovima kolega.

Na njenom diplomskom radu ponavlja se motiv konja, pa nam je pojasnila zašto je odabrala baš tu plemenitu životinju.

- Da, zanimljivo je da su na mom radu najdojmljiviji konji. U diplomskom radu "krug" života je glavna nit vodilja i Kruzi koji svojom riječju, nazivom te vizualno ukazuju na krugove postojanja kao i na naš odnos prema starim stvaraocima umjetnosti, njihovim djelima te naš utjecaj na budućnost u cilju očuvanja kulture. Slike su nastale kao nastavak umjetničkog djela nepoznatih umjetnika koji su u davna vremena izrađivali stećke. Poveznica reljefa konja sa stećaka, mojih slika na platnu i stvarnih konja koji danas obitavaju kao divlji konji na visoravni Kruzi u okolici Livna, otkud sam porijeklom, zaokružila je priču mog diplomskog rada.

VIDEO Marica (74) i Mijat (77) žele upoznati Let 3 pa ideu u Liverpool autostopom

Komentara 1

DR
drAma
12:47 13.03.2023.

Mislim da su izletjeli zbog opravice koju je nosila ta što je plesala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije