Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice stresa

Demi Moore završila u bolnici zbog iscrpljenosti

demi moore
reuters
25.01.2012.
u 09:50

Zbog stresnih situacija u životu Demi je odlučila potražiti profesionalnu pomoć radi liječenja iscrpljenosti i poboljšanja općeg zdravlja, kaže se u priopćenju.

Teška vremena za Demi Moore (49) nikako da se okončaju. Naime, glumica je preksinoć vozilom hitne pomoći odvezena u bolnicu nakon što je služba 911 primila poziv iz njene vile. Demi će zbog velike iscrpljenosti ostati u bolnici neko vrijeme, tvrdi njena glasnogovornica.

– Zbog stresnih situacija u životu Demi je odlučila potražiti profesionalnu pomoć radi liječenja iscrpljenosti i poboljšanja općeg zdravlja – kaže se u priopćenju koje je njena glasnogovornica poslala Reutersu.

Priopćenje je objavljeno nakon medijskih izvješća da je Moore u ponedjeljak navečer hitno dovezena u bolnicu nakon poziva iz njene kuće u Los Angelesu. Internetski portali nagađali su da bi mogla biti riječ o prekomjernom uzimanju alkohola ili droge, ali nikakvi službeni podaci nisu objavljeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije