Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulovila mlađeg

Demi Moore zaljubila se u 26-godišnjeg Vita Schnabela

demi
Pixsell
28.11.2012.
u 11:00

– Plesali su i dodirivali se pred drugim gostima. Bilo je očito da su se svidjeli jedno drugome – kazao je jedan od očevidaca za New York Post. Od tog se tuluma navodno ne odvajaju.

Nakon rastave od šesnaest godina mlađeg Ashtona Kutchera 50-godišnja Demi Moore pronašla je novog partnera. I ovoga puta njezin izbor mlađahni je muškarac – 26-godišnji Vito Schnabel.

Par se upoznao početkom studenog u Indiji kamo su oboje bili pozvani na proslavu rođendana Vladimira Doronina, partnera manekenke Naomi Campbell.

– Plesali su i dodirivali se pred drugim gostima. Bilo je očito da su se svidjeli jedno drugome – kazao je jedan od očevidaca za New York Post. Od tog se tuluma navodno ne odvajaju.

Sličan scenarij viđen je i na početku veze Demi i Ashtona. Zaljubili su se i "zalijepili" jedno za drugo. Velika dobna razlika među njima nije im smetala.

Ni Vito Schnabel nije neiskusan u odnosima sa starijim damama. Prije Demi ljubio je 49-godišnju manekenku Elle Macpherson te 35-godišnju glumicu Liv Tyler pa se Moore može opustiti i prepustiti strastima. Na taj način bezbolnije će prebroditi i nadolazeći službeni razvod od Kutchera koji joj, kažu njezini prijatelji, teško pada.

Posebice jer ju je bivši suprug odmah po prekidu zamijenio mladom kolegicom Milom Kunis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije