Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preboljela ashtona

Demi Moore u vezi s vlasnikom kozmetičke kuće Borba?

demi (1)
Foto: Pixsell
1/4
01.12.2011.
u 18:59

Scottu-Vincentu je lako držati svoje ljubavne veze tajnima jer je često u društvu svojih slavnih klijentica. No, za Demi je potpuno izgubio glavu i njihova veza ima potencijala – otkrio je izvor

Dva tjedna nakon što je objavila da se razvodi od Ashtona Kutchera, Demi Moore opet je zaljubljena. Glumica je navodno u vezi s mogulom Scottom-Vincentom Borbom, vlasnikom kozmetičke kuće Borba.

Moore i Borba poznaju se otprije, no u posljednje vrijeme jako su se zbližili i odlučili svoje prijateljstvo pretvoriti u romansu.

– Vezu su započeli prošli tjedan. Dugo se poznaju, a Scott je bio uz Demi cijelo vrijeme dok je prolazila kroz probleme s Ashtonom. Scottu-Vincentu je lako držati svoje ljubavne veze tajnima jer je često u društvu svojih slavnih klijentica. No, za Demi je potpuno izgubio glavu i njihova veza ima potencijala – rekao je izvor blizak novom paru za RadarOnline.com.

Moore se odlučila razvesti od Kutchera poslije šest godina braka nakon što su u rujnu procurile brojne Ashtonove izvanbračne afere.

Komentara 3

UT
utatica
20:44 01.12.2011.

nikad čula za tu marku, jel to iz srbije

C1
c11dugi
22:53 01.12.2011.

zlocince pise se covjek, a ne covijek, ali da si u pravu jesi. Iko je manje bitno sto je homoseksulac koliko je lik sam po sebi odbojan na svim slikama.

DU
Deleted user
04:04 02.12.2011.

To Demi samo rokaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije