Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put kod nas

Dečki iz Bon Jovija stigli u Zagreb dan prije koncerta

Bon Jovi (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell, Borna Filić/Pixsell
1/7
07.06.2011.
u 18:01

Na stadionu Maksimir rokeri će sutra održati prvi nastup pred obožavateljima iz Hrvatske

U poslijepodnevnim satima u Zagreb, prvu postaju europskog dijela turneje "The Circle Tour", stigli su dečki iz grupe Bon Jovi. Sutra će na stadionu Maksimir na impresivnoj pozornici prvi put nastupiti pred hrvatskim obožavateljima koji su ih danas dočekali na Plesu s natpisima "Have a nice day". Velikih zahtjeva rokeri nisu imali. Tražili su da im organizatori pronađu knjigu s tradicionalnim hrvatskim jelima da bi imali uspomenu na prvi posjet našoj zemlji. Odsjeli su u hotelu Westin.

Ključne riječi

Komentara 9

YO
YosephK
00:37 08.06.2011.

Ja sam presretan što imam Golden Circuit karte! :D :D :D

Avatar vh1
vh1
09:28 08.06.2011.

Gitarista i liječeni alkoholičar grupe Bon Jovi je izjavio da u sklopu EU turneje nastupaju u BIZARNIM državama poput CROATIE. Meni ga je osobno žao i ta budala mi neće promijeniti pozitivno mišljenje o grupi Bon Jovi. Volio bi da se menađeri i organizatori potrude da upoznaju Hrvatsku i da se nakon toga debelo POSRAME….. Njihova bizarna izjava nas ne vrijeđa, ali dovoljno govori o njihovoj općoj kulturi. Sad mi ih je žao….

OB
-obrisani-
20:24 07.06.2011.

Ajme što sam nesretan što ne mogu na koncert! I love Bon Jovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije