Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lovac

Dean Kotiga: 'Nakon svake epizode Superpotjere pitam se što to meni treba u životu'

Dean Kotiga
Foto: HRT/Screenshot
1/16
09.03.2024.
u 19:00

Nova sezona vraća se 17. ožujka, a najavio ju je i lovac Dean Kotiga na društvenim mrežama.

Omiljeni kviz "Superpotjera" s novom sezonom vraća se u nedjelju 17. ožujka, a uoči toga lovac Dean Kotiga se javio na društvenim mrežama.

- Nakon snimanja svake epizode Potjere mislim si kako je lijepo raditi ono što voliš i kako sam sretan što je na poslu, iako nekad stresno, uglavnom jako ugodno i zabavno. Nakon snimanja svake epizode Superpotjere pitam se što ovo meni treba u životu - napisao je na X-u. 

HRT je ovog tjedna najavio novu sezonu Superpotjere. I ovoga puta voditelj kviza je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić. 
Joško je najavio uzbudljive nove emisije. 

- Očekivanja su da će lovci biti nemilosrdni jedni prema drugima kao i do sada, to je šlag na torti ovog formata. Mislim da će i u ovoj sezoni biti uzbudljivo, u drugom dijelu prve sezone neki su se rezultati rješavali u par sekundi što je nevjerojatno za format - rekao je Lokas.

 

Podsjetimo, Superpotjera (u izvorniku: Beat the Chasers) licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja u kojem natjecatelj najprije osigurava potencijalni novčani iznos u samostalnoj igri odgovaranja na pitanja s višestrukim izborom. Pod uvjetom da tijekom spomenute samostalne igre uspije osigurati određeni novčani iznos, nastavlja s natjecanjem u kojem ima priliku osvojiti novčanu nagradu igrajući protiv dva, tri, četiri ili svih pet lovaca.

VIDEO Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
19:35 09.03.2024.

Lova, lova ti treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije