Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevareni glumac

De Niro svjedočio na sudu protiv voditeljice umjetničke galerije

robert de niro
pixsell
19.03.2011.
u 16:14

Leigh Morese optužena je za krađu jer je umjetničke slike de Nirovog oca prodavala po većoj cijeni i bez dozvole uzimala veću proviziju. Ukrala je ukupno 77 tisuća dolara.

Američki glumac Robert de Niro svjedočio je na sudu protiv voditeljice  jedne galerije koja je prodavala umjetničke slike njegova oca. Naime, Leigh Morse optužena je da je prodala dvije slike po većoj cijeni i zatajila 77 tisuća dolara.

De Niro je na sudu izjavio kako je naslućivao da postoji neka muljaža u prodaji umjetničkih djela njegova oca ali da tome nije pridavao previše pažnje.

De Niro je na sudu tvrdio kako nikad nije primio nikakav novac od slika koje  je Morse prodala iako mu je trebalo pripasti 50 posto iznosa.

Vlasnik galerije za koju je Morse radila prošle godine je osuđen zbog krađe novca i umjetničkih djela od umjetnika i kolekcionara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije