Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad nije kasno

David Arquette krenuo na terapiju da nauči odrasti u 39. godini

david arquette
pixsell
13.10.2010.
u 14:03

– Courtney me ostavila jer mi više nije htjela glumiti majku. Potražio sam stručnu pomoć da pokušam odrasti. Želim se uključiti u svijet odraslih i snositi obveze i odgovornosti s kojima se Courtney sreće svakodnevno – rekao je David.

Nakon rastave od supruge Courtney Cox, s kojom je 11 godina bio u braku, glumac David Arquette otišao je na psihoterapiju.

– Courtney me ostavila jer mi više nije htjela glumiti majku. Potražio sam stručnu pomoć da pokušam odrasti. Želim se uključiti u svijet odraslih i snositi obveze i odgovornosti s kojima se Courtney sreće svakodnevno, kazao je 39-godišnjak novinarima. Otkrio je da je sa suprugom ostao u izvrsnim odnosima.

– Najbolji smo prijatelji. Za mene je ona najbolja žena na svijetu i ne želim je nikad izgubiti – kaže Arquette. Na pitanje zašto je onda spavao s konobaricom dok je bio u braku s Courtney, rekao je :

- Da bih se osjećao muževnije, otkrio je Arquette i dodao da je njegova uskoro bivša supruga našla utjehu u svom partneru iz serije Cougar Town, Brianu Van Holtu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije