Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - KUHAJ!

Dario iz 'večere iz pakla' vraća se na RTL: prošle je godine ostavio domaćicu u suzama

Dario Oreški
Foto: RTL
1/3
01.02.2021.
u 12:42

Dario je gledateljima ostao u pamćenju po tjednu u kojem su nastupile majka i kći Ivanka i Vlatka, koje su u prvoj emisiji tajile da su rodbinski povezane. Vlatka je na kraju odnijela pobjedu, a Ivanka je dobila najmanji broj bodova. U posljednjoj je emisiji upravo dario bio taj koji je sabotirao večeru.

Na RTL-u uskoro kreće osmo izdanje kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koji već niz godina zabavlja gledatelje, a u novoj sezoni gledat ćemo i neka lica koja smo dosad već imali prilike vidjeti na televiziji. Jedan od njih je i Dario Oreški iz Bednje, sudionik prošlogodišnje sezone showa "Večera za 5".

Dario je gledateljima ostao u pamćenju po tjednu u kojem su nastupile majka i kći Ivanka i Vlatka, koje su u prvoj emisiji tajile da su rodbinski povezane. Vlatka je na kraju odnijela pobjedu, a Ivanka je dobila najmanji broj bodova. U posljednjoj je emisiji upravo dario bio taj koji je sabotirao večeru. 

Dario je protestirao nakon što je pronašao dlaku u predjelu, a nakon toga je i prolio piće, što su gospođa Ivanka i njena kći Vlatka nazvale provokacijom, te su emisiju završile u suzama.

Dario Oreški
1/12

- Dario me jako razočarao, strašno me povrijedio. Toliko mi je žao da će mi srce puknuti“, rekla je domaćica dodajući kako ne zna zašto se i Marija okomila na nju te da je ona svima dala dobre ocjene i nije bila takva na njihovim večerama.

Uslijedili su brojni komentari na društvenim mrežama, a većinom su napadali Darija, koji je nekoliko dana nakon emisije na YouTubeu objavio video u kojem je kazao kako mu je žao. 

- Pretjerao sam na večeri i žao mi je zbog toga. Napadaju me da sam nekulturan, a veću nekulturu pokazuju svi koji me vrijeđaju zbog večere. Ispričavam se svima, a Vlatka zna da sam se njezinoj majci ispričao još iste te večeri. Vrijeme se ne može vratiti, više se ne bih spuštao na taj nivo, ali sad je gotovo. Te večeri sam pukao. Trebao sem prešutjeti, ne bojkotirati večeru i otići doma u miru - kazao je Dario. i dodao da mu je žao što je rekao za dlaku i što je razbio čašu.

- Ja sam se na kraju ispričao gospođi Ivanki. Nisam htio biti zlonamjeran, nego da gospođa vidi kako je kad netko tako podvaljuje kao što je ona nama - dodao je Dario. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Golum
Golum
13:09 01.02.2021.

Samo ne znam ko ovom idiotu daje medijski prostor....pa u Bednji se zgražaju njegovim objavama na yubito.

BI
Biouskoli91
19:07 01.02.2021.

Pravi uzor koji treba opet vratiti na televiziji. Dokaz da su bitni samo sise, guzice i smrkavi balavci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije