Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
39. ROĐENDAN

Darijo Srna u emotivnoj objavi čestitao rođendan svojoj supruzi: 'Najjači smo zajedno'

Darijo i Mirela Srna
Foto: Instagram
1/11
01.09.2021.
u 16:13

- Sretan rođendan najboljoj supruzi, najboljoj majci i najboljoj prijateljici. Hvala za sve što radiš za nas! Najjači smo zajedno! Volim te - napisao je uz fotografiju.

Naš bivši reprezentativni kapetan Darijo Srna svojoj je supruzi Mireli Folić Srna na Instagramu čestitao 39. rođendan. Srna je objavio fotografiju na kojoj se nalaze njih dvoje s djecom te je uputio poruku svojoj dragoj. "Sretan rođendan najboljoj supruzi, najboljoj majci i najboljoj prijateljici. Hvala za sve što radiš za nas! Najjači smo zajedno! Volim te", napisao je uz fotografiju. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, par se vjenčao 2010. godine, a ubrzo im se rodila kćer Kasja. Pet godina kasnije dobili su i sina Karla. Darijo i Mirela rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a kad to čine ističu ljubav jedno prema drugome. Dodajmo i da je kapetan Vatrenih i Šahtara prije dvije godine je obznanio kraj svoje karijere, a supruga mu je tada posvetila emotivnu objavu. "Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme", poručila je tada.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije