Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod težak 140 milijuna

Danny DeVito i Rhea Perlman odlučili su se rastati nakon 34 godine braka

danny devito
Foto: Pixsell
29.11.2016.
u 08:47

Rhea je odlučila predati papire za razvod, a navodno je ovoj odluci presudila Dannyjeva nevjera. Par ima troje djece.

Još jedan bračni par u Hollywoodu odlučio je predati papire za razvod. Riječ je o Dannyju DeVitu i Rhea Perlman glumačkom bračnom paru koji je u braku bio 34 godine, a njihov razvod težak je 140 milijuna dolara.

Prije samo nekoliko mjeseci zajedno su se pojavljivali na društvenim događanjima, ali to je, navodno, bila samo krinka za javnost jer par već duže vrijeme ne živi zajedno. Njihov brak već je prolazio jednu težu krizu prije četiri godine, ali tada su se odlučili pomiriti zbog djece. Par se upoznao 1971. godine i nakon samo dva tjedna poznanstva počeli su živjeti zajedno, a vjenčali su se u siječnju 1982. godine i u braku su dobili troje djece, kćeri Lucy i Grace i sina Jacoba. 

Kada su 2012. odlučili živjeti odvojeno spominjalo se kako je razlog njihovih bračnih nesuglasica Dannyjeva nevjera, a Radar Online i sada navodi to kao povod razvodu. 

>>Supruga otkrila da je Danny DeVito zavodio mlade žene

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
10:37 29.11.2016.

potrošili su novce koje je zaradio na onom lovu na zeleni dijamant, i eto, gotova priča. barem mu je ostao renault 4 gtl...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije