Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav cvate

Danijela Martinović o braku s krim inspektorom: 'Sve su opcije otvorene'

07.04.2023.
u 10:16

Pjevačica je još jednom potvrdila da je sretna u ljubavi, a otkrila je i neke nove detalje odnosa s krim inspektorom Josipom Plavićem

Pjevačica Danijela Martinović (51) proteklih mjeseci ne skida osmijeh s lica, a razlog je tome i nova ljubav u njezinu životu. Riječ je o krim inspektoru Josipu Plaviću (49), a o njihovoj ljubavi Danijela u posljednje vrijeme sve češće govori i u medijima. Koliko je sretna, nedavno je potvrdila i za Večernji list, a sada je otkrila neke nove detalje njihove veze. 

– Josip i ja više smo od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka – rekla je Danijela Martinović za 24 sata. 

Splitska pjevačica iza koje je brak s Markom Perkovićem Thompsonom (56) i dugogodišnja ljubav s Petrom Grašom (47) otkrila je i da nema ništa protiv toga da s Josipom zaplovi u bračnu luku. 

– Govorim iz vlastitog primjera, bilo kakvo predviđanje ili opiranje životu bilo bi smiješno jer je on čudesan. I ja sam mu se bacila kao na paraglidingu. Otvorena sam za sve opcije – rekla je Danijela koja je nedavno s dečkom bila u Cerklju u Sloveniji, gdje redovito ima koncerte.

Podsjetimo, pjevačica se u ožujku 2022. godine susrela s krađom identiteta, a na koju je još tada upozorila pratitelje na Instagramu. Tada su postojale lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin. Tada se obratila odvjetnici i policiji kako bi podnijela službenu prijavu, a tada je i osobno prvi put nazvala Plavića. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti. 

– Stvarno je poseban, drukčiji... Njegov pogled na život, recimo, dosta se lijepo ponaša prema ljudima, to nikad nisam vidjela ili vrlo rijetko. Prema običnim ljudima... Ljubazan je, susretljiv, poseban je. Ja sam se sad zbunila, ne znam o tome pričati – bila je rekla pjevačica za IN magazin.

Josip iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom i dalje je u dobrim odnosima. Josip je dosta visok, snažan i jak, dok je Danijela sitna, zbog čega je prijateljima taj spoj u početku navodno bio dosta čudan. Ovaj zagrebački policajac poznat je također i kao rock pjevač i gitarist benda "Izvan zakona" osnovanog 1991. godine, a u njemu uglazbljuje i tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

VIDEO Bend iz Hrvatske zaglavio u Beogradu: Ako je itko u mogućnosti, neka nam financijski pomogne 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije