Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinula sve

Danijela Dvornik se razboljela! Nakon operacije vida ovo nije očekivala, pratitelji iznenađeni

Foto: instagram
1/15
22.03.2024.
u 08:00

Danijela Dvornik na društvenoj mreži Instagram podijelila je svoje iskustvo sa skidanjem dioptrije te je zabrinula pratitelje zato što se razboljela.

Influencerica i majka Elle Dvornik, Danijela Dvornik bila je na operaciji skidanja dioptrije za koju se odlučila nakon godina nošenja naočala za vid. – Danas odrađujem pregled i operaciju. Poželite mi sreću – poručila je Danijela jučer prije operacije. Pratitelje je zanimalo kako je prošla operacija pa je Danijela to i podijelila s njima.

"Pošto me svi pitate kako je prošla operacija i jesam li to učinila. Jesam, kao što vidite, nemam naočale i sve vidim. Vozila sam bez naočala", kazala je, a iako je sve prošlo u najboljem redu, nakon operacije se razboljela. "Situacija: gnojna angina, antibiotici, temperatura 38 i dekica", napisala je uz fotografiju iz kreveta pa u videu i objasnila. 

"Što se tiče moje bolesti, je*iga uhvatila me. Boljelo me grlo prije dva dana i pretvorilo se u gnojnu anginu, kako to inače biva kod mene. Pa sam jutros u 5 išla iz Zagreba kako bih stigla do moje doktorice da dobijem antibiotike. Sad imam i temperaturu pa sad ležim. Što da vam kažem... bit će sve okej. Doma sam. Pozdravljam vas, bit će sve dobro", poručila je plavuša. 

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

1/16

 

Podsjetimo, Danijela se prošlog tjedna vratila u Zagreb s otoka Brača gdje inače i živi. "Zagreb je mjesto gdje su se događaji pretapali u uspomene, stvarajući nevjerojatan mozaik života. Iako mi je teško otići s otoka, drago mi je kad stignem u Zagreb. Sad ću ove dane iskoristiti da odradim kave s prijateljima, kino, možda i koju predstavu pogledati... sve ono što mi na otoku ponekad fali", napisala je Dalmatinka. 

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 12

PO
poluprovokator
09:40 22.03.2024.

Po čemu su takvi ikome uzor da bi ih "pratio"?? U čemu je ona nadprosječno dobra da bi mogla prenijeti pozitivni uticaj na ikoga??

BR
Brandfackel2
08:45 22.03.2024.

To su normalne pojave u starosti... Slab vid, nagluhost, oslabljen imunitet, demencija... To nas sve čeka. Dosta ranije dolazi kod ovih sklonih drogama, alkoholu, cigaretama... Danijela je iz raspašene i neuredne obitelji gdje su poroci već uzeli danak stoga se ne treba čuditi kad i nju nešto ščepa....

AL
AlfaMike
10:23 22.03.2024.

“Influencerica i majka Elle Dvornik”. Jel’ to zanimanje, titula, stručna sprema …?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije