Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO JE 2008.

Danijela Dvornik se prisjetila anegdote s Borisom Dvornikom: Zato Ella sada ne zna fiziku

ARHIVA - Split: 24.3.2008. umro Boris Dvornik, legenda hrvatskog glumišta
Foto: cagaljiv
1/10
25.03.2024.
u 13:58

Pape (tako smo ga zvali )je ima običaj zvati nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin, napisala je Danijela u novoj objavi na Instagramu gdje se prisjetila svog svekra povodom godišnjice njegove smrti

Danijela Dvornik na Instagramu se kroz jednu zanimljivu anegdotu prisjetila svog svekra Borisa Dvornika koji je preminuo 24. ožujka 2008. godine. Povodom godišnjice njegove smrti Danijela je ispričala kako je poznati glumac često znao zvati članove svoje obitelj u razna doba dana i noći te im pričati svoje anegdote i priče. 

- Pape (tako smo ga zvali )je ima običaj zvati nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin. Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel, koja je bila u školi na satu fizike. Ella mu se nakon upornog zvanja, javila i tiho rekla u slušalicu: Dida, ja sam u školi na satu fizike, ne mogu s tobom razgovarat! Dida: kad te dida zove, nema fizike! Ella: ali učiteljica će me izbacit sa sata! Dida: ne može ona tebe izbacit sa sata kad pričaš sa didom svojim! Reci joj da ne za....je! Ovo šta ću ti reć je puno važnije od fizike! Ko tebe voli najviše na svitu,a? Ella: Ajme dida....ne smijem pričat! (šapće) Dida: Reci na glas da te svi čuju, tko te voli najviše na svitu? Ella: Ti, dida!
Dida: eeeee....tako je,to ne zaboravi,a sad slušaj tu fiziku i učiteljicu i ako te bude zajebavala reci joj da će dida doći u školu!I još nešto... Ella: Šta? Dida: Koji će ti bog fizika? Na jučerašnji datum, jednog Uskrsa 2008. godine nas je napustio Pape i Dida, živi vječno - napisala je Danijela i dodala: Eto zato Ella danas ne zna fiziku. 

 

 

Boris Dvornik bio je kazališni, televizijski i filmski glumac te redatelj i scenarist koji je preminuo 24. ožujka 2008., a samo pet mjeseci nakon njega, točnije 7. rujna, prerano nas je napustio i njegov sin Dino Dvornik. Boris je glumio i u kazalištu, ponajviše u dramama mediteranske i dalmatinske tematike, ali s ogromnim uspjehom i u operetama poput Tijardovićeve Male Floramye kao nezaboravni Šjor Bepo Pegula, Splitskom akvarelu i u Straussovu Šišmišu.. Među brojne njegove velike kreacije spada i Dujam Špurjan iz antologijske Šjora File, Murina iz Svečane večere u pogrebnom poduzeću te uloge u predstavama Ribarske svađe, Hamlet u selu Mrduša donja, Libar Marka Uvodića Splićanina, Dundo Maroje, Bljesak zlatnog zuba, Roko i Cicibela.. Neodoljiv scenski šarm i karizmatična energija učinili su ga besmrtnim.

VIDEO Šokantna objava kraljevske obitelji: Kate Middleton ima rak

Komentara 4

ST
stomiovotreba
17:14 25.03.2024.

Znači dida je kriv što Ella nije odmakla dalje od osnovne škole?

NE
Nemanadimak
16:19 25.03.2024.

Dobar glumac al tuzno da jos uvijek na njemu rade reklamu.

Avatar Moodleen
Moodleen
20:10 25.03.2024.

Nema dana bez dvornikovanja, suputovanja, prijovićanja, kojićevanj.... naravno, i dźokovićanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije