Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Danijela Dvornik otkrila koliko dugo je slobodna: 'Dobra sam'

Foto: Instagram
1/24
10.01.2024.
u 08:31

Danijela je postavila svojim pratiteljima pitanje: 'Koliko dugo samujete', a brojni su joj odgovorili na društvenoj mreži Instagram. Uz to, objavila je fotografiju vremenske trake s godinama te dodala: 'Dobra sam'.

Danijela Dvornik (56) često je aktivna na društvenim mrežama te često dijeli različite svakodnevne trenutke. Udovica Dine Dvornika tako često pokazuje kako provodi vrijeme u vrtu, kako se druži, ali i kako vježba te što kuha. Tema o kojoj ne govori mnogo njezin je ljubavni život, a mnoge to zanima. Ovoga puta je samo otkrila kako je dugo slobodna te postavila svojim pratiteljima pitanje: 'Koliko dugo samujete', a brojni su joj odgovorili na društvenoj mreži Instagram. Uz to, objavila je fotografiju vremenske trake s godinama te dodala: 'Dobra sam'. Na fotografiji su nabrojane godine od 2018. do danas. Neke odgovore na svoje pitanje Danijela je anonimno i podijelila. Jedna pratiteljica joj je tako napisala da je sama sedam godina te da joj je jedina novogodišnja želja pronaći frajera.

- Ako to želite, želim vam i ja to... Ali nestašica je velika - našalila se Danijela u svom komentaru na ovaj odgovor. Neki pratitelji su pisali da su sami od 2009. godine jer ne žele da ih itko 'zafrkava', a neke pratiteljice da su same otkad su se udale. Na njihova priznanja Danijela je znala odgovoriti kako su se danas 'žene opametile'.

Foto: Instagram screenshot

Inače, među Danijelinim objavama mou se pronaći i razni recepti, a nedavno je tako podijelila svoju tajnu za omiljeno jelo. Naime, Danijela je pokazala kako priprema zdraviju francusku salatu.  Zdraviju verziju ovog obožavanog jela Danijela ja napravila uz pomoć avokada.

- Ja sam francusku salatu napravila s majonezom od avokada, to je zdravija varijanta. I naravno da sam stavila jabuku - otkrila je na svom Storyju, pa podijelila detalje: 

- Za majonezu od avokada vam je potrebno: jedan do dva avokada, sok od pola limuna, jedno veliko pakiranje sirnog namaza, sol, papar,  čašica čvrstog jogurta (grčki). Ova varijanta je puno zdravija od prve majoneze - istaknula je.

VEZANI ČLANCI

Ranije je otkrila i druge detalje svojih blagdanskih priprema. Sa svojih 100.000 pratitelja prije nekoliko tjedana podijelila je i kako je uredila božićno drvce. Naime, Dvornik za ovu godinu je odlučila napraviti nešto malo kreativnije. Umjesto klasične božićne jelke Dvornik je nekoliko grana posložila u oblik trokuta, a sve je ukrasila raznim malenim detaljima i lampicama. Uz fotku je samo kratko napisala 'Moj bor'. 

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije