Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo pitanje

Danijela Dvornik objavila seksi fotku iz kreveta, a svi sve pitaju jedno: 'Tko te fotka?'

Foto: Instagram
1/21
02.03.2024.
u 16:10

Danijela Dvornik objavila je dvije nove fotografije na društvenu mrežu Instagram, a pratitelji su je pitali tko ju je fotografirao u seksi izdanju...

Supruga pokojnog glazbenika Dina Dvornika, Danijela Dvornik na društvenoj mreži Instagram često objavljuje trenutke i detalje iz privatnog života, a tako je bilo i sada kada je objavila fotografiju kako leži u krevetu te je pozirala u spavaćici. - Subota je. Mogu si priuštiti malo duže izležavanje u krevetu jer danas nema treninga, što je u neku ruku i dobro - napisala je uz objavu iz kreveta. 

Nakon što se ova influencerica vratila s dalekog putovanja na Filipinima, gdje je išla s prijateljicom, odlučila se vratiti zdravijem načinu života, a od treninga je odmah dobila upalu mišića. U bijeloj satenskoj spavačici pozirala je izazovno, a svi su se pitali tko je slikao Danijelu Dvornik u krevetu.

- Zaradila sam upalu mišića od netreniranja pa su mi neke kretnje otežane - objasnila je pa dodala: - Divlja žena u meni neće posustati da se ne sredi i ode na kavu među vukove - napisala je. Danijela Dvornik ima brojne obožavatelje, a oni su joj se i javili u komentarima ispod objave, a neki su joj pisali i da zaslužuje biti na naslovnici nekog magazina. - Danijela, dobro izgledaš! Wow. Svaka čast na tvojoj hrabrosti na izlaganju seksi fotki - glasio je jedan od komentara. - Jako si seksi - pisali su drugi.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/15

Neki su joj pisali da u njezinu životu sigurno postoji neki muškarac čim je objavila ovakve fotografije, a kao što smo već rekli, pitaju se i tko ju je fotografirao. - Kada ga nađete, proslijedite mi ga - poručila je Danijela svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram. 

 

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
10:06 03.03.2024.

k'o tuljan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije