Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNA BLOGERICA

Danijela Dvornik napala majku koja je vratila bon, a kritizirala i Andreu Andrassy

Danijela Dvornik
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.03.2016.
u 19:51

Najviše će profitirati Andrea koja sada pokreće i tu glupastu (po mom mišljenju) akciju za Zaru, poručila je Danijela

Na priču o majci koja je vratila poklon-bon od 200 kuna u H&M, koji je druga majka darovala njezinoj kćeri Zari za rođendan, reagirala je i Danijela Dvornik, blogerica, nekadašnja reality megahit zvijezda i udovica Dine Dvornika.

- A mogla je jednostavno taj bon od 200 kuna proslijediti nekoj majci koja nema ni za jeftine krpe svome djetetu i učinila bi dobro djelo, a ovako... ispala je nekulturna i bahata. To što si može priuštiti skupe krpe ne daje joj za pravo da druge ponižava - objavila je popularna Danijela na Facebooku.

Na meti njenih kritičkih strelica našla se i sve popularnija komičarka Andrea Andrassy.

- Najviše će profitirati Andrea koja sada pokreće i tu glupastu (po mom mišljenju) akciju za Zaru... da joj se vrati dostojanstvo... ma mislim, što je sljedeće? Ne treba od djece raditi slučaj... Totalno krivo i bespotrebno! - poručila je Danijela.

>> Majka koja je vratila poklon bon najavila tužbu: 'Upropastili ste nam život!'

Komentara 55

BE
beitsche
20:13 05.03.2016.

Vl je bas simpa. .trash trac bljak vijesti. .sve me vise podsjeca na pisano izdanje opancarskog trac sijela uz 6 baba I 2 litre rakije

SX
sudbina x
20:40 05.03.2016.

Danijela svi smo vidjeli kako si ti odgajala svoju kčer i zgražali se. Kako i od kud ti moralno pravo da ti nekome moraliziraš kad su djeca u pitanju.Daj šuti i pokrij se ušima....

KO
kodamesepita
20:13 05.03.2016.

Ja sam bila djete u doba u kojem nije bilo mobitela i Facebooka, a i nijedna mama se nije mješala u probleme između prijateljica .... znači , ako je bilo svađe i problema među prijateljicama to smo rješavali između sebee ..sramotno je bilo uplitati roditelje u dječje trzavice . A pokloni za rođendan bili su uvjek! !!!!ispod 200Kn. poštovane gospođe koje odgajate djecu tako da vi uvjek za njih govorite i sve njihove odluke donosite i probleme rješavate - odgajate male kretene ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije