Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u omiljnom društvu

Danijela Dvornik (55) javila se s Brača i pokazala liniju u kratkim hlačicama

Foto: Instagram
1/12
28.07.2022.
u 20:40

Danijela na svom Instagram storyju podijelila nekoliko fotografija i snimaka. Pokazala je kako s unukama uživa u zajedničkoj večeri i kako se zabavljaju na plaži, a najviše pažnje privukla je njezina fotka nastala  ''u vratima''.

Influencerica Danijela Dvornik (55) trenutno boravi na otoku Braču u omiljenom društvu te svakodnevno objavljuje trenutke sa svojim unukama Balie Dee i Lumi Wren, a sada im se pridružila i Ella Dvornik.

Danijela na svom Instagram storyju podijelila nekoliko fotografija i snimaka. Pokazala je kako s unukama uživa u zajedničkoj večeri i kako se zabavljaju na plaži, a najviše pažnje privukla je njezina fotka nastala  ''u vratima''.

-Može se i u 55-oj- napisala je Dvornik uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim traper hlačicama koje su naglasile njezinu liniju.
Dvornik je nedavno odgovarala pratiteljima na Instagramu na pitanja o tome zašto vježba i objasnila je koliko se bolje osjeća otkako trenira.

Foto: Instagram
"Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka donijela sam negdje u hodanju ili trčanju po prirodi", napisala je tada Danijela. Influencerica se početkom godine vratila u teretanu i tri puta tjedno odradi trening s trenerom i ima tri samostalna treninga.

Tada je rekla i kako je zadovoljna rezultatima koje postiže treninzima, ali mora poraditi na prehrani i biti disciplinirana i po tom pitanju kako bi efekt bio potpun i rezultat još bolji. 

Inače, Danijelu na Instagramu prati više od 107.000 ljudi, a ona govori o raznim temama i problemima. Dvornik s pratiteljima dijeli kako vježba, svakodnevicu, druženja s unukama i mnoge druge situacije.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

Ključne riječi

Komentara 3

WA
wannabenovinari
22:02 28.07.2022.

Zašto? Zašto svaki dan? Znamo da je Dinina udovica, ali Dine više nema. Po čemu je ona zanimljiva? Po tome što se slika za Instagram? A što je s nama kojima je muka gledati ju po naslovnici, kao i onu njenu kćer koja je isto bez naslikavanja ništa kao i mama. Prestanite nas maltretirati.

IZ
Izilajf
09:02 30.07.2022.

Čemu ovo? Ako već morate prenositi objave tzv influencerica, bar pronađite neku školovanu i pismenu, ako ima takva.

TU
TutoBruto
22:04 28.07.2022.

DD, zena iskompleksirana na vlastito dijete. Zivila je ko Baba dok joj cerkica nije nasla buduceg muza u medjuvremenu radeci vrlo naporno prvo u Danskoj pa u Londonu. U danskoj je konobarila u sumnjivoj kuci a u Londonu kad je seljanka vidjela gdje je dosla vidjela je da Postenim radom trebat ce duze pa se bacila u atak na musko, nebitno koliko godina samo da ima para, da kao, da joj stabilnost jer ona je kao zrela. I tako vratila se ED u Kroejsa na sva zvona dobila nagradu tamo za neku blogericu pa kao Ona je svijetska zvjezda jer je nasla jarca iz londona da joj placa putovanja a Ona pise blogove. I tako izrodila dicu a sad jarac vidi doslo mu u glavu iz guzice di je dosao I sa kime I kida natrag u London. A DD, vidjela sve to pa rekla jbt gle male I ja to hocu, Ali kako. Ajmo skopirat ED pa mozda uspije, malo gym,tattoo na isto mjesto I idem pisati blogove. I tako DD morska sirena iz Sutivana naslikava se gola, usteze u uske gacice ne bi li i ona ulovila kojeg jarca, nebitno Koliko godina samo da je para. Samo ne moze mladje, mozda samo 70+ jer I oni sa 50i kusum zele one godista njene kceri. I tako cvrci cvrce na Cvoru crne smrce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije