Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit show marka tolje

Daniela Trbović: Tolja je prvi kojem sam izvadila krv nakon 30 godina

tolja (1)
Foto: HTV
1/5
26.01.2013.
u 23:00

– Zadovoljna sam kako je to ispalo. Išla sam prije emisije u polikliniku po pribor i pitala ljude iz produkcije bi li mi dali da probam na njima. No nitko nije imao hrabrosti – rekla nam je Daniela.

Početak nove HTV-ove emisije “Hit showa Marka Tolje” prošao je onako kako je i najavljeno – provokativno. Od razgovora o spornom plakatu “Finih mrtvih djevojaka “, bacanja probušenih kondoma po publici do nastupa skupine Let 3 u svećeničkim odorama.

“U Severininom spotu čudno mi je samo što dok se budi kraj kreveta nema nikakve kamere” – počeo je šalom show voditelj Marko Tolja, no ono što je gledateljima vjerojatno bilo nevjerojatije za Prvi program HTV-a od šala na račun naših estradnjaka je vađenje krvi – izbliza. Voditeljica Daniela Trbović prije trideset godina studirala je medicinu pa je mislila da bi bilo zgodno prisjetiti se gradiva i Marku Tolji iz vene na ruci izvaditi krv. Upute joj je čitala kolegica Barbara Kolar i uz hladan znoj i laganu nesvjesticu Tolja je ostao bez pune epruvete krvi.

– Zadovoljna sam kako je to ispalo. Išla sam prije emisije u polikliniku po pribor i pitala ljude iz produkcije bi li mi dali da probam na njima. No nitko nije imao hrabrosti. Tako je Tolja prvi kojem sam to napravila nakon 30 godina – rekla nam je Daniela i našalila se: – Dobro je znati da se ako propadne posao na telki, mogu snaći i u obližnjem domu zdravlja.

Marko Tolja još je sretniji što je sve prošlo kako treba.

– Sretan sam što imam vidljive vene i što je Daniela očito bila dobra studentica pa je pogodila iz prvog puta. Nisam imao nikakve hematome ni podljeve poslije, učinila je to zaista elegantno i uredno – odahnuo je nakon emisije voditelj.

Reakcija na nastup skupine Let 3 i ostatak showa, kaže, još nije bilo.

– Nisu me još zvali iz Glasa Koncila, a ako nisu dosad, valjda niti neće – rekao nam je Marko koji je tijekom emisije nakon nekoliko provokativnih komentara rekao: “O tome ćemo sljedeći tjedan, ako bude druge emisije”.

Zasad je druga emisija u planu, a Marko kaže da će se u njoj malo primiriti. – Bit će više romantičnog nego provokativnog tona – rekao nam je Tolja.

Komentara 12

DU
Deleted user
12:00 27.01.2013.

Neumjesno, nezrelo, kvaziprovokativno, uvredljivo, na nivou Jerry Springera. I to u prime time-u " nacionalne " televizije. Jos jedan razlog neplacanja pretplate, a Tolji poruka da se drzi retro sansona. O gostima i temama da se i ne prica jer spomen i nisu zasluzili.

Avatar rondo
rondo
13:48 27.01.2013.

Lokasu pusti se ti scenarija. Ne ide to tebi, priznaj si. Primi se nečeka drugoga, krečenje, dletanje, mjenjanje žarulja možda si u tome dobar, probaj.

BI
billynik
23:53 26.01.2013.

E sad ja to još moram plaćati, da pukneš, zanima me čime je to Tolja koji mi je do sada bio simpatičan zaslužio da ima svoj šou na državnoj TV. Sudeći po emisiji i gostima očito je riječ o političkoj podobnosti, još jedan član u orkestru koji čini sve da ocrni crkvu i sve vjernike. Samo naprijed, vidje ćemo do kad to može trajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije