Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY POTTER KAO VAMPIR

Daniel Radcliffe parodirat će "Sumrak" u "Simpsonima"

Daniel Radcliffe
Pixsell
18.11.2009.
u 17:05

Glumac koji se proslavio kao Harry Potter glumit će Draculina sina koji se želi oženiti Lisom, pa grof Dracula i Homer pokušavaju razvrgnuti te zaruke.

Izvršni producent "Simpsona" Al Jean potvrdio je da će Daniel Radcliffe posuditi svoj lik i glas jednom liku u popularnoj i dugovječnoj animiranoj seriji. U sklopu “Treehouse of Horror XXI.” koja će biti emitirana iduće jeseni Radcliffe će biti Edmund, sin grofa Dracule, dječak-vampir koji se zaljubi u Lisu Simpson i ona u njega, a otac obitelji Homer i grof Dracula pokušavaju zajedničkim snagama razdvojiti dvoje mladih.

- Daniel je bio vrlo uzbuđen što će nastupiti u "Simpsonima" - kaže Al Jean o dogovoru s mladim glumcem - a mi smo ga stalno zapitkivali da nam kaže što će biti u sljedećem filmu o "Harryju Potteru", dok nismo shvatili da sve to piše u knjizi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije