Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži izgubljenog prijatelja

Damir Urban moli za pomoć: 'Prije puno godina izgubio sam sve kontakte s njim, pomozite mi da ga nađem'

Foto: promo, Facebook
1/7
09.02.2021.
u 09:27

"Prije puno godina, stjecajem okolnosti, izgubio sam sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva. Ostalo je nešto slika i puno uspomena", započeo je Urban svoju objavu uz koju je priložio njihovu zajedničku fotografiju iz dječačkih dana.

Popularni riječki glazbenik Damir Urban posljednjom objavom na Facebooku izazvao je golemu pozornost. Naime, Urban je odlučio iskoristiti moć društvenih mreža kako bi ponovno stupio u kontakt s najboljim prijateljem iz djetinjstva s kojim je izgubio svaki kontakt.

"Prije puno godina, stjecajem okolnosti, izgubio sam sve kontakte s najboljim prijateljem iz djetinjstva. Ostalo je nešto slika i puno uspomena", započeo je Urban svoju objavu uz koju je priložio njihovu zajedničku fotografiju iz dječačkih dana.

"Prvi kompjuter koji sam vidio je njegov ZX Spectrum, upoznali smo se u trećem razredu škole Josip Brušić (danas, brajda) kad je u Rijeku doselio iz Sente, proveli dane i dane viseći jedan kod drugoga, on mi je otkrio parafe i zarazio me njima... Ali, da se ovo ne bi pretvorilo u 'spomenar', zamolio bih vas da, ako netko zna Slobodana Stevanova sa slike, nešto o njemu ili neki njegov kontakt, javite, please.hvala vam!" napisao je Urban. Njegova je objava u samo 12 sati prikupila više od 1700 lajkova, a podijeljena je čak 223 puta.

Foto: Facebook/TS Auris

Prikupila je i 50-ak komentara u kojima su obožavatelji glazbeniku savjetovali kako da dođe do izgubljenog prijatelja. Neki su pretražili profile po društvenim mrežama, a drugi su mu pak savjetovali da se obrati za pomoć umirovljenom inspektoru koji se bavi potragom za izgubljenom rodbinom, ali i prijateljima. Sve u svemu Urbanovim potezom svi su bili oduševljeni. "Koja fora! Dođeš i kažeš mu: 'Čuj, Urban te traži preko Facea.' Ludo! Nadam se da ste se našli", glasi jedan od komentara ispod objave. Je li potraga završila još uvijek nije poznato no ne sumnjamo da će se Urban pohvaliti novom zajedničkom fotografijom ako do susreta ponovno dođe.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:36 09.02.2021.

Pa lako ti je naci trazi njegov facebook ili mjesto odakle roden trazis ime i prezime telefonski broj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije