Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u klupe

Damir Kedžo ostvario je svoju veliku želju: 'Predivno iskustvo, zaista uživam'

Foto: Ana Bolobicchio
1/5
23.06.2023.
u 12:44

Fakultet je u planu imao već nakon srednje škole, no pjevanje ga je odvelo u drugom smjeru

Pjevač Damir Kedžo (36) već godinama marljivo radi na svojoj glazbenoj karijeri, a kako bi u tome bio što bolji, nedavno je upisao i studij business managementa u Rijeci. Otkrio je i kako je fakultet planirao upisati odmah nakon završetka škole, no tada se posvetio glazbenoj karijeri.

– Zbilja predivno iskustvo koje ne znam bih li ga tako osjećao da sam ga upisao s dvadeset. Sad jednostavno, kad god imam vremena, kad god mogu, dolazim na predavanja. Upisao sam izvanredno zbog svog posla i prirode toga kakav jest, ali čim imam slobodan dan, ja sam na predavanjima i uživam – rekao je glazbenik za IN magazin

Bez obzira na slavu, Damir se s poniznošću posvećuje svakom zadatku, upijajući svaku riječ i pouku.

– Imao sam iskustva, morao sam naučiti cijelu veliku glavnu glumačku ulogu u tri tjedna, ali nije to isto kao učiti za faks za nekakav ispit. Ali mislim da me vuče ta velika želja da to i završim, ali moram reći da su mi kolege s godine tu jako pri pomoći, šalju mi skripte, šalju mi što su pisali tako da mi olakšavaju to učenje, gdje mi zapravo kažu da se fokusiram na ovo, ne samo na ono jer, da sam sam s knjigama, ne znam kako bi završilo sve to skupa – dodao je glazbenik. 

VEZANI ČLANCI:

Profesori i ostali na fakultetu iznenadili su se kad su ga prvi put ugledali na predavanjima.

– Moram priznati da sam se iznenadila kad sam ga ugledala u učionici i moram priznati da ga znam otprije i bio mi je veliki izazov zato što sam se bojala da će ostali studenti biti u sjeni njegova zvjezdanog statusa, ali se zapravo dogodilo upravo suprotno – ispričala je komunikacijska stručnjakinja Ermina Duraj.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MarkoMarkoM
13:34 23.06.2023.

Kaze da dolazi na predavanja kad ima vremena. Hello, to je kao da kazes da dolazis na posao onda kad imas vremena. Dečko, ajde oladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije