Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRONTMEN MANESKINA

Damiano David potpuno gol obilježio kraj turneje: 'Sad mogu pušiti cijeli dan'

Damiano David
Foto: Instagram
1/11
27.05.2023.
u 18:30

Pjevač grupe koja je prije dvije godine pobijedila na Eurosongu iznenadio je obožavatelje novom fotografijom na kojoj gol pozira na krevetu, a strateško mjesto prekrio je emotikonom crnog srca

Talijanska grupa Maneskin odradila je svjetsku turneju, a njihov frontmen Damiano David šokirao je fanove na Instagramu novom fotografijom na kojoj je potpuno gol. Pjevač grupe koja je prije dvije godine pobijedila na Euroviziji leži na krevetu, a strateško mjesto prekrio je emotikonom crnog srca. 

- Turneja je gotova, što znači da ću gol pušiti cijeli dan - napisao je pokraj fotografije. 

"Kroz što ti prolaziš?", "Ovo je umjetnost", "Ovo je besplatno?", "Ovo mogu gledati cijeli dan", "Čemu opsjednutost s golotinjom?", komentirali su mu obožavatelji. 

VEZANI ČLANCI 

 

Inače, nakon što je drastično smršavio, oišao je svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu i obojio je u plavo. Mnogi od pratitelja pisali su mu da mu kratka kosa nikako ne stoji, kao niti pretjerana mršavost. Neki su otišli toliko daleko pitajući ga uzima li kakvu drogu i je li malo pretjerao s turnejama.

"Obožavam te, Damiano, ali na slikama izgledaš jako loše", "Smanji malo s drogom", "Možda da potražiš stručnu pomoć", "Što se tebi dogodilo", "Nimalo mi se ne sviđa ovaj Damiano", "Zašto je ošišao onu prekrasnu kosu", "Nisam primijetio da se heroinski look vratio u modu", samo su neki od komentara pod novim fotografijama. 

Maneskin nakon Eurovizije je zaludio svijet, a pogledamo li godinama unazad, posljednji pobjednici koji su postigli ovakav uspjeh bila je  švedska grupa ABBA davne 1974. godine. Bend kao što je Maneskin publika je dugo priželjkivala na sceni. Drski, nezaboravni, posebni i veoma talentirani članovi benda iz tjedna u tjedan iza sebe imaju sve veću vojsku obožavatelja.

Basist grupe Queens of the Stone Age ekskluzivno za Večernji list: 'Dobro pamtim nastup u Hrvatskoj' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije