Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alka vuica

'Da sam frajer sigurno bih bila gangster'

alka vuica nina badrić
Foto: PR
1/6
17.10.2014.
u 11:54

Sarajevski Kabare je svoju novu sezonu otvorio Magacin Kabare Showom, u kojem se gostovale Nina Badirć i Alka Vuica

Magacin Kabare je svoju novu sezonu otvorio Magacin Kabare Showom, jedinstvenim bosanskohercegovačkim humorističnim projektom, koji predstavlja spoj glume, glazbe, plesa i dobrog humora predstavljen u kabaretskoj atmosferi Caffe Cluba Gogo u Sarajevu. Show koji je započeo s domaćom, ali i regionalnom zvijezdom Dinom Merlinom, ugostio je i hrvatske zvijezde. Nina Badrić je prva hrvatska zvijezda koja se kao glumica u liku Shy, predstavila bosanskohercegovačkoj publici.

”Baš mi je gušt da sam pozvana kao gošća u Magacin Kabare, jer Zana mi je fenomenalna glumica. Odličan koncept, smislili su nešto jako lijepo, jako zabavno i nekako drugačije”, izjavila je Nina Badrić.

Nina se odlično snašla u liku stidljive djevojke koja nastupa kao prateći vokal, te zajedno s glumačkom postavom Magacin Kabarea priredila urnebesno druženje u Caffe Clubu Gogo u Sarajevu.”Uživao sam radeći sa Ninom. Pored toga što je fantastična pjevačica dokazala je i da posjeduje ogroman talent na polju glume. Bilo je veoma zabavno na setu, Nina je sve nasmijavala nakon čega je pozitivnu energiju prenijela na pozornicu i oduševila sve prisutne u publici. Sudeći po Ninim reakcijama na show, ne sumnjam da ćemo je ugostiti ponovo u nekoj od narednih epizoda.”, izjavio je Emir Kapetanović, kreativni direktor Magacin Kabarea i redatelj Showa.

Nakon Nininog gostovanja, Magacin Kabare ovog utorka 14. listopada ugostio je još jednu hrvatsku pjevačicu, pjesnikinju. Alka Vuica došla je u Magacin Kabare Show u liku gangsterice i pokušala preuzeti Show. “Jako mi je drago da imam ulogu gangsterice, jer mislim da sam frajer sigurno bih bila gangster.”, izjavila je Alka prije početka Showa.

Magacin Kabare Show će u narednom mjesecu ugostiti mnoge regionalne zvijezde, kako iz Hrvatske tako i Srbije, te će se u narednim epizodama Magacin Kabare Showa ekipi Magacin Kabarea pridružiti i Severina, Goran Bregović, Zdravko Čolić i mnogi drugi.

>>Poznati s klincima na radionici Malog Magacin Kabarea

Komentara 1

BE
berija
13:58 17.10.2014.

Da si normalna, sigurno ne bi izjavila ovo što stoji u naslovu. Valjda će DORH pokrenuti kazneni postupak protiv gospođice i novina zzbog poticanja na činjenje kaznenih djela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije