Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava utjeha

Da lakše preboli razvod, Demi Moore kupila tri vesela štenca

demi
Pixsell
28.12.2011.
u 13:50

Navodno je glumica od tuge odbijala i jesti pa je naglo smršavjela i pala na 45 kilograma, a svojim mršavim izgledom zabrinula je bližnje. Usprkos tuzi Demi je odlučna – ne želi pomirenje pa braku s Ashtonom nema spasa

Glumica Demi Moore neutješna je zbog nedavnog razvoda od mlađahnog Ashtona Kutchera. Navodno je od tuge odbijala i jesti pa je naglo smršavjela i pala na 45 kilograma, a svojim mršavim izgledom zabrinula je bližnje.

Da bi lakše preboljela razvod, Demi je kupila tri psa, a njezina kći Rumer objavila je fotografiju jednog od  njihova tri nova kućna ljubimca na Twitteru.

Pretpostavlja se da je Rumer i predložila majci da nabave štence kako Demi "nikad ne bi bila sama kod kuće". Usprkos tuzi glumica je odlučna – braku s Ashtonom nema spasa. Ne želi pomirenje nakon što je doznala da ju je prevario sa 23-godišnjom Sarom Leal, i to na njihovu šestu godišnjicu braka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Loreley
Loreley
23:11 28.12.2011.

Rijetko veze sa toliko velikom razlikom u godinama zavrse dobro,pogotovo ako je zena starija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije