Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjelohranitelj

Čuvao lijepu Jordan, pa joj skenirao kartice i ispraznio račune

jordan
Pixsell
29.12.2011.
u 21:26

Odvažio se toliko da je, preodjeven u ženu, s perikom imitirao Jordan i uspijevao u bankama podići velike svote s njezinih računa. Dovoljno da, samo od jednog posjeta banci, kupi novi auto.

Mlađahni Kerry Marshal nekoliko je mjeseci bio čuvar u kući manekenke Katie Price poznatije kao Jordan. Usput je skenirao njezine kartice i s bankomata pomalo podizao novac. Kad je shvatio da Jordan ništa ne sluti, krenuo je korak dalje.

Kerry se, naime, obožava odijevati kao žena čak i planira operaciju spola. Odvažio se toliko da je, preodjeven u ženu, s perikom imitirao Jordan i uspijevao u bankama podići velike svote s njezinih računa. Dovoljno da, samo od jednog posjeta banci, kupi novi auto.

Kad su ga ipak uhvatili, Marshal je priznao krivnju pa u siječnju ide u zatvor. Sama Jordan sablaznila se kad su joj javili koliko novca nedostaje na njezinim računima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije